Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR a furat din buzunarele românilor peste 170 de milioane de Euro sub formă de amenzi pentru mască și alte aberații!

Peste 170 de milioane de Euro constituie valoarea totală a amenzilor aplicate românilor, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă, pentru nepurtarea măștii sau pentru lipsa declarației pe propria răspundere. Numărul amenzilor aplicate depășește 1,5 milioane, transmite Romanian Global News.

Urmare a unei întrebări parlamentare formulate de senatorul Ionuț Neagu (Alianța pentru Unirea Românilor), ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a făcut cunoscut că ”pentru nerespectarea prevederilor legale ce stabilesc măsurile pentru combaterea Covid-19, în perioada 16.03.2020 – 15.04.2021, au fost aplicate (de polițiști și de polițiștii locali) 1.527.812 sancțiuni contravenționale, în valoare de 856.429.939 lei”, echivalentul a 170.868.450 de Euro.
”Curtea Constituțională a României a declarat neconstituționale prevederile legale cuprinse în ordonanțele militare prin care au fost stabilite amenzile pentru nerespectarea restricțiilor impuse de starea de urgență și a fost de părere că și cuantumul acestor amenzi este prea mare în raport cu posibilitățile financiare ale populației, în condițiile în care pensia medie lunară din România este de circa 1.200 de lei, iar salariul mediu lunar depășește ușor suma de 3.000 de lei.
Așa cum s-a putut constata, în multe cazuri polițiștii au abuzat de dreptul lor de a le întocmi românilor procese-verbale pentru nerespectarea restricțiilor impuse de starea de urgență și starea de alertă. Presa a scris și ne-am putut convinge și noi în mai multe situații că, în timp ce le aplicau amenzi românilor pentru nepurtarea măștii de protecție, polițiștii înșiși nu purtau mască de protecție.
Am văzut recent și faptul că polițiștii le aplică românilor de rând amenzi maxime (2.500 de lei), pe când oficialilor/guvernanților – a se vedea cazul notoriu și scandalos al ministrului Raluca Turcan – amenzi minime (500 de lei)”, a arătat senatorul AUR Ionuț Neagu în întrebarea sa parlamentară adresată ministrului Bode privind cuantumul amenzilor aplicate în perioada epidemiei de Covid-19 și măsurile luate în cazul polițiștilor care au abuzat de dreptul de a le aplica românilor sancțiuni contravenționale în timpul stării de urgență și a stării de alertă.

Romanian Global News

Read Previous

Încă un sondaj confirmă că AUR își consolidează poziția și crește peste USR-PLUS în preferințele românilor

Read Next

„Secretul magiei lui Mihail Sebastian” eveniment online în Israel, dedicat scriitorului român