Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Adrian Pătrușcă pe Evz.ro: “Vremea COVID nu s-a terminat: Evul Întunecat de-abia începe”

Lațul are căptușeală de catifea și mângâiere de săpun fin. Te dezmiardă pe grumaz. Te îmbie la viață, scrie Adrian Pătrușcă pe www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

„Îți amintești ce fericit erai acum un an și-un pic?”, vibrează ușurel frânghia. „Cum mergeai oriunde aveai chef? La teatru, la cinema, la restaurant, la meci, în concediu… Îți amintești cum jucai la nunți și ce simpatic erai când te pileai? Mai ții minte toboganul din spatele blocului unde îl duceai pe fi-tu și cum își agăța mereu nădragii în același nit nebătut bine al lui Negoiță?”
Funia se mlădiază ispititor, se alintă de gâtul tău: „Libertatea asta poate fi din nou a ta. Și în schimbul a ce? O nimica toată, o pișcătură…”
*
Se chinuie să mimeze naturalețea, să pară oameni simpli ca tine. Regizorul le-a spus să nu se mai holbeze la prompter, cum făceau Craiu și Mahler, că telespectatorul miroase făcătura și se sperie.
Vaccinurile sunt la superofertă. Teleshopul scuză mijloacele. Ce mi-e Pfizer, ce mi-e Delimano?
Plus că nu costă nimic. Ai și uitat de când nu ți s-a mai dat ceva gratis, române! Micul și căldarea, acul și eliberarea.
Ce prost ai fost în anul ăla când ai ținut coada pe sus. Ai zis că nu iei pomană și ai votat cu Coposu. Au ieșit ăilalți și tu ai rămas fără căldare. De-atunci te-ai învățat minte: votezi cu turma.
La vaccinat e la fel. Stai cu capul plecat, cu coada jos, și fă ce face toată lumea. Atunci te lasă în pace. Se numește imunitate de turmă.
*
Funia nu se va mlădia multă vreme. Ștreangul nu e eșarfă de mătase. Se va strânge ca șarpele.
Va veni valul IV. Și dacă nu va veni, se va raporta că a venit. E obligatoriu să vină. E rentabil.
UE nu a cumpărat 1,8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 și 2023 ca să rămână cu ele în cămară.
De-aia apar tulpinile de COVID ca ciupercile după ploaie. Ultima e aia vietnameză. Pe lângă ea, tulpina indiană e mizilic.
De-aia ne-au spus experții că e nevoie de o a treia doză. Și apoi de altele, periodic. Imunitatea nu ține o veșnicie. Vaccinarea, da.
Va veni și valul IV. E obligatoriu să vină. Pfizer atrăgea atenția că vaccinul său – și celelalte – au primit aprobare doar pentru starea de urgență.
Fără stare de urgență, necesitate, alertă etc., administrarea vaccinurilor este ilegală. Dacă nu e val, nu e nici urgență.
Big Pharma va trage toate sforile pentru ca starea de urgență sanitară să se prelungească măcar până la încheierea perioadei legale de testare: 31 decembrie 2023.
Sforile trase de Big Pharma se vor strânge în jurul gâturilor noastre. Perioada de grație se va sfârși curând.
*
Revenirea brutală la restricții, pentru al IV-lea val, va declanșa teroarea. Vaccinații vor turba pentru că li se ia libertatea acordată parșiv în această vară. Îi vor acuza pe nevaccinați că din cauza lor a revenit coșmarul.
Propaganda de partid și de stat va întări această convingere, invocând opiniile experților Arafat, Rafila, Fauci.
În capul nevaccinaților vor fi aruncate toate zoaiele. Pe seama lor, puse toate relele: de la scumpiri la mărirea vârstei de pensionare.
„Lucrurile merg prost pentru că nevaccinații împiedică revenirea la normalitate”, vor fornăi de sub măști Iohannis și Câțu.
Anchetatorul bun va da din umeri, strivind mucul în scrumieră – „Vezi, ți-am zis că e spre binele tău să te vaccinezi” – și va ieși din celulă lăsând locul anchetatorului rău.
*
Despărțirea vaccinaților de nevaccinați, izolarea celor din urmă pentru a nu pune în pericol restul societății va necesita un întreg aparat represiv.
Poliștii în civil care patrulau prin piețe, atrăgând atenția precupețelor să-și tragă masca pe nas, ori care opreau autobuzele în trafic, au fost moft.
Va fi nevoie de controale în toate spațiile publice, iar locurile accesibile nevaccinaților se vor restrânge ca ștreangul.
Va fi nevoie de sute de mii de agenți care să-i urmărească și să-i împiedice pe milioanele de nevaccinați să pătrundă în locurile rezervate „oamenilor normali”.
O adevărată armată. De aceea, poliția militară a primit atribuții în „combaterea pandemiei”. „Suntem în război”, ni s-a tot spus, deci să nu se mirăm.
Armata Sanitară va fi sprijinită de largul concurs al cetățenilor Vaccinați și Indignați. De Binevoitorii Anonimi, din bloc sau de la serviciu, încântați să participe la linșarea aproapelui.
*
Artur Pawlowski este pastorul din Calgary care i-a alungat pe polițiștii veniți în control la biserica lui. Înregistrarea cu părintele care le strigă intrușilor că sunt gestapoviști a făcut înconjurul lumii.
Dar Sistemul nu înghite asemenea ofense. Nu își permite să dea semne de slăbiciune.
Pawlowski fost arestat în stil hollywoodian pe autostradă, împreună cu fratele său, David, de forțele speciale SWAT. Pus în genunchi, cu mâinile în sus, apoi încătușat.
A fost închis la izolare. Nu a fost lăsat să doarmă: neoanele puternice care nu se stingeau niciodată în celulă. Gardienii băteau la răstimpuri cu pulanele în gratii pentru a-l împiedica să ațipească.
Cât a fost închis, presa și o parte din politicieni au lansat linșajul mediatic. A fost acuzat că este „suprematist alb și super-răspânditor” („superspreader”) al infecției.
Casa lui Pawlowski a fost ținta atacului unei bande de anonimi, care, după modelul Ku Klux Klan, i-au dat foc la garaj.
„Vor să-mi vadă copiii morți. Vor să-mi vadă nevasta moartă. Vor să mă ucidă și pe mine,” spune omul a cărui vină este că și-a apărat biserica.
*
Pastorul Pawlowski nu este un caz izolat. Asemenea exemple sunt cu duiumul în Occident, de unde ne luăm lumina și vaccinul.
Am fost și noi sursă de inspirație atunci când internam oamenii cu forța. Când îi urmăream pe evadații din spitale și îi tăvăleam în pijamale pe caldarăm, cu echipaje mixte de polițiști și brancardieri.
Fără a mai pomeni de încuiatul în salon și legatul de pat.
*
Pandemonia nu s-a terminat. Se pregătește marea vânătoare de vrăjitoare. Adevăratul Ev Întunecat abia începe.
„Îți amintești ce fericit erai acum un an și-un pic?”, vibrează ușurel frânghia.

Romanian Global News

Read Previous

Românii sunt pe primul loc la obținerea cetățeniei germane în Bavaria, în ultimul an

Read Next

Insultă la adresa comunității românești. Primarul din Târgu Mureș maghiarizează numele unei piețe din oraș. Piața Memorandului din Târgu Mureș devine Gecse Dániel!