Dan Dungaciu: AUR ar putea să fie partidul care va decide viața politică din R.Moldova în următorii ani

Analistul politic din România, Dan Dungaciu susține că AUR are șanse mari să ajungă în viitorul Parlament de la Chișinău și că de acest partid va depinde câtă Rusie va fi peste Prut în următorii ani, transmite www.timpul.md, preluat de Romanian Global News.

Dungaciu este de părere că PAS-ul va trebui să facă alianță cu AUR pentru a nu permite Kremlinului să domine în continuare politica moldovenească.

„Apariția unei coalizări a unioniștilor, reprezentanți de surprinzătorul Partid AUR, poate să fie în Republica Moldova, ne place sau nu ne place – lebăda neagră. Cea care poate să ducă votul unioniștilor de peste 47 la sută în Parlament, adică să-i dea carne. În acest moment, AUR ar putea să fie un partid care să joace politic în R.Moldova, ne place nouă sau nu ne place – este o realitate.”, a declarat Duncaciu pentru Radio Guerrilla.

Potrivit analistului, AUR le va da peste cap planurile multor partide politice de la Chișinău.

Romanian Global News

Read Previous

Senatorul Claudiu Târziu: “O coaliție parlamentară a AUR cu Partidul Acțiune și Solidaritate ar putea scăpa R.Moldova de comuniștii care au spoliat-o în ultimele trei decenii”

Read Next

În timp ce UDMR ia zeci de milioane de euro de la guvernul României, Uniunea Culturală a Românilor din Ungaria, cea mai veche organizaţie românească din Ungaria, a fos lăsată fără bani de guvernul de la Budapesta!