Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 7, 2021

Românii îl apără pe doctorul care a avut curajul să spună adevărul! Petiție cu peste 3400 de semnături în apărarea medicului Răzvan Constantinescu, ce urmează a fi audiat azi de Colegiul Medicilor la ordinul Big Farma!

Doctorul Răzvan Constantinescu, renumit după ce a apărut în documentarul Stării de Libertate care demonta teroarea pandemică în primăvara anului 2020 și pentru intervențiile ulterioare din presă și aparițiile la proteste, este așteptat miercuri, 9 iunie 2021, la Colegiul Medicilor, unde va fi audiat la fel cum a fost interogată și doctorița Flavia Groșan, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Dr. Răzvan Constantinescu se numără printre cei 128 de medici care, la nivel național, au avut curajul să semneze o scrisoare deschisă către autorități prin care să ceară încetarea stării de teroare și revenirea la normalitate. Românii care l-au apreciat de-a lungul timpului au adunat pe Internet circa 3500 de semnături la o petiție intitulată „Susținem activitatea d-lui dr. Răzvan Constantinescu”, cerând Colegiului Medicilor o abordare echilibrată și corectă a audierii doctorului Constantinescu.

Petiția poate fi semnată AICI. Redăm mai jos conținutul acesteia:

„Către,

Colegiul Medicilor
Semnatarii acestei scrisori și petiții susțin activitatea remarcabilă a doctorului Răzvan Constantinescu și consideră neîntemeiate și lipsite de fundament eventualele critici aduse de către aceasta prestigioasă instituție fată de anumite luări de poziție alte domnului doctor.
În acest sens, vă supunem atenției următoarele articole despre contextul excepțional în care ne aflăm de un an de zile. Concluzia pe care trebuie să o tragem cu totii, după parcurgerea acestor materiale apărute în spațiul public european și american trebuie să ne conducă la ideea ca poate, dintr-o regretabilă eroare, media din România nu a prezentat aceste studii și informații, dar asta nu înseamnă că ele nu există, în mod evident.
Nu putem contesta, nici noi, ca apărători ai drepturilor și libertăților fundamentale, nici dvs, ca excelenți profesioniști ai domeniului medical, că bazele de date privind raportarea reacțiilor adverse VAERS și Eudravigilance nu prezintă o situație obiectivă, de natură a ne preocupa și îngrijora pe toți.

Astfel, vă indicăm următoarele articole și site-uri oficiale care prezintă informații referitoare la masca de protecție, eficacitatea și efectele adverse ale vaccinurilor:

https://4www.lifesitenews.com/news/masks-a-possible-risk-for-spreading-covid-predisposing-people-to-infections-study

https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages

La nivel european există depusă o asemenea scrisoare, editată de reputați oameni de știință și doctori din UK, către MHRA- Agentia de autorizare a medicamentelor și produselor medicale din care cităm mai jos și o redăm în link-ul atașat . Se remarcă, în cuprinsul ei profunda îngrijorare a acestora referitor la analiza beneficiu/risc efectuată în cazul efectelor adverse înregistrate la vaccinarea copiilor și necunoașterea pe termen mediu și lung a efectelor asupra sănătății copiilor.

„Open Letter from UK doctors: Safety and Ethical Concerns Surrounding COVID-19 Vaccination in Children to Dr June Raine, Chief Executive, MHRA
We wish to notify you of our grave concerns regarding all proposals to administer COVID-19 vaccines to children. Recently leaked Government documents suggested that a COVID-19 vaccine rollout in children over 12 years old is already planned for September 2021, and the possibility of children as young as 5 years old being vaccinated in the summer in a worst-case scenario.
We have been deeply disturbed to hear several Government and SAGE representatives calling in the media for the COVID -19 vaccine rollout to be „turning to children as fast as we can”.
Teaching materials circulated to London schools contain emotionally loaded qCuestions and inaccuracies.
In addition, there has been disturbing language used by teaching union leaders, implying that coercion of children to accept the COVID-19 vaccines through peer pressure in schools was to be encouraged, despite the fact that coercion to accept a medical treatment is against UK and International Laws and Declarations.
Rhetoric such as this is irresponsible and unethical, and encourages the public to demand the vaccination of minors with a product still at the research stage and about which no medium- or long-term effects are known, against a disease which presents no material risk to them. A summary of our reasons is given below and a more detailed fully referenced explanation is available.
Risks and benefits in medical treatments
VFaccines, like any medical treatment, come with varied risks and benefits.
Therefore, we must consider each product, individually, on its merits, and specifically for which patients or sections of the population is the risk/benefit ratio acceptable. For COVID-19 vaccines, the potential benefits are clear for the elderly and vulnerable, however, for children, the balance of benefit and risk would be quite different. We are raising these concerns as part of an informed debate, which is a vital part of the proper, scientific process. We must ensure that there is no repeat of any past tragedies which have occurred especially when vaccines are rushed to market. For example, the swine flu vaccine, Pandemrix, rolled out following the pandemic of 2010, resulted in over one thousand cases of narcolepsy, a devastating brain injury, in children and teenagers, before being withdrawn.
Dengvaxia, a new vaccine against Dengue, was also rolled out to children ahead of the full trial outcomes, and 19 children died of possible antibody-dependent enhancement (ADE) before the vaccine was withdrawn.
We must not risk a repeat of this with the COVID-19 vaccines, which would not only impact on the children and families affected, but would also have a hugely damaging effect on vaccination uptake in general.
No medical intervention should be introduced on a ‘one size fits all’ basis, but instead should be fully assessed for suitability according to the characteristics of the age cohort and of the individuals concerned, weighing up the risk versus benefit profile for each cohort and the individuals within a group. This approach was outlined last October, by the head of the Government Vaccine Task Force, Kate Bingham, who said „We just need to vaccinate everyone at risk. There’s going to be no vaccination of people under 18. It’s an adult-only vaccine, for people over 50, focusing on health workers and care home workers
SeOpen Letter from UK doctors: Safety and Ethical Concerns Surrounding COVID-19 Vaccination in Children to Dr June Raine, Chief Executive, MHRA
We wish to notify you of our grave concerns regarding all proposals to administer COVID-19 vaccines to children. Recently leaked Government documents suggested that a COVID-19 vaccine rollout in children over 12 years old is already planned for September 2021, and the possibility of children as young as 5 years old being vaccinated in the summer in a worst-case scenario.”
De asemenea, o altă scrisoare deschisă există și în SUA, alături de o petiție în acest sens ce a strâns peste 1 milion de semnături, prin care doctori americani solicită oprirea autorizării vaccinurilor pentru copii, având în vedere că există o crestere exponențială a cazurilor de efecte adverse asupra sănătății copiilor și un risc zero în fața virusului Sars-cov2.

https://doctors4covidethics.medium.com/notice-of-liability-for-harm-and-death-to-children-served-on-all-members-of-the-european-parliament-fe42ffdbf400
De asemenea, în Germania, reprezentanta Asociației Pediatrice Germane recomandă prudență în autorizarea de urgență a vaccinurilor pentru copii. Ei au imunitatea bună, nu le trebuie imunitatea artificiala. Comisia Stiko nu emite recomandările generale pentru vaccinarea copiilor, ci a anumitor categorii predispuse la contactarea virusului.

https://www.zeit.de/zustimmung?url=https%3A%2F%2Fwww.zeit.de%2Fgesundheit%2F2021-05%2Fcorona-impfung-kinder-jugendliche-stiko-jens-spahn-schule-vorerkrankungen-faq

https://doctors4covidethics.medium.com/rebuttal-letter-to-european-medicines-agency-from-doctors-for-covid-ethics-april-1-2021-7d867f0121e61

https://www.lifesitenews.com/news/frontline-doctors-file-motion-to-stop-fda-authorization-of-covid-vaccines-for-children

Având în vedere cele enumerate mai sus, pentru a respecta deontologia profesionala de a informa pacienții complet și corect, în temeiul libertății de exprimare prevăzut în Constituție,
Vă adresăm solicitarea de a considera că activitatea profesionala remarcabilă a doctorului Răzvan Constantinescu și larga susținere pe care noi, semnatarii acestei petiții i-o credităm, vă impun o abordare echilibrată și corectă a viitoarei audieri.

Cu respect,

Semnatarii acestei petiții”.

Romanian Global News

Read Previous

AUR va ajunge în toate localitățile din R. Moldova. Start campaniei electorale cu autocarul „Votează AUR, alege România”

Read Next

Cu complicitatea PNL și USR, dar și a președintelui Iohannis care coordonează CSAT, are loc o nouă înrobire a Transilvaniei. Încă 100 de milioane de euro pentru ca minoritatea maghiară să controleze economic majoritatea românească!