PROSTIA NU ARE LIMITE. Raed Arafat s-a filmat pentru promovarea vaccinării pe acoperișul CC al PCR de unde și-a luat zborul Ceaușescu pentru ultima oară. Când va fi judecat Arafat pentru farsa/afacerea “Covid”?

Încercările disperate ale echipelor de propagandiști plagiatori ai campaniei ungurești cu „Ce conține vaccinul” (pe lângă serul experimental cu efecte adverse necunoscute încă în totalitate) sunt de tot râsul, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Ultima găselniță, „comandantul acțiunii” penale, Raed Arafat, filmat pe locul de unde și-a luat Ceaușescu zborul înainte de a ajunge la Târgoviște: acoperișul CC al PCR, actualul Minister de Interne, adică ceea ce era și în vremea începuturilor regimului bolșevic din România (loc în care au fost torturați numeroși opozanți anticomuniști, care nu au nici măcar o placă pe clădire).
Cu alte cuvinte, Arafat a reușit să-și răspundă singur la întrebarea „Ce conține vaccinul”: Multă prostie!

Romanian Global News

Read Previous

Fiscul american a dezvăluit cum a evitat “apostolul” așa zisei pandemii ‘Covid’, Bill Gates să plătească impozite! Alături de el “săracii” Jeff Bezos și Elon Musk

Read Next

În județul Suceava a fost oficiat un parastas pentru Traian Popovici, primarul Cernăuților, care a salvat 20.000 de evrei de la Holocaust