Actorul Florin Zamfirescu, apel dramatic: NU VACCINAȚI COPIII! Nu începeți cu nenorocirea asta!

Florin Zamfirescu, actor regizor și profesor, a comentat în cadrul emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu” de la Antena 3, campania de vaccinare a copiilor și scaderea numărului de cazuri de infectări COVID-19, scrie www.activnews.ro, preluat de Romanian Global News.

Actorul Florin Zamfirescu a lansat un apel vehement și dramatic către autorități să nu mai continue campania de vaccinare a copiilor, demers pe care l-a apreciat ca fiind „o nenorocire”.
Afirmația vine după ce la nivel național, numărul de cazuri de infectări cu COVID-19 a scăzut notabil și în contextul în care atât Germania cât și Franța se pronunță împotriva vaccinării copiilor și tinerilor.
„Ați pronunțat adineauri că nu mai sunt teorii ale conspirațiilor. Tot ceea ce era teoria conspirației până ieri acum este realitate!
Eu nici nu prea mai vorbesc de România. Este o țară care nu poate avea pretenții să conducă lumea, să fie luată prea în serios. Suntem și noi acolo, o părticică, dar la forurile superioare, la vârfuri dacă mâine se dă o comandă de undeva că să crească numărul de îmbolnăviri, crește…
Singurul meu apel ar fi să nu vaccinăm copiii. Nu începeți cu nenorocirea asta!”, a spus actorul Florin Zamfirescu la Antena 3.

Romanian Global News

Read Previous

Protestul AUR în fața Ambasadei Rusiei de la Chișinău: Retrageți trupele de ocupație din Transnistria

Read Next

Școlile publice folosesc o istorie falsă pentru a distruge America