Copreședintele AUR Claudiu Tîrziu le aplică o smetie morală neo-marxistului Dan Barna și mentorului său Klaus Iohannis!

Vicepremierul României și liderul USR-PLUS, neo-marxistul Dan Barna, susține ca și mentorul său Klaus Iohannis, că legea cu privire la educația sexuală ar trebui modificată astfel încât copiii să nu mai poată face lecții de educație sexuală doar cu acordul părinților, întrucât actuala formă a legii ar fi „medievală”, trasmite Digi24, preluat de Romanian Global News.

“Este o lege medievală și este regretabil că am văzut – de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă.”, a declarat Dan Barna în cadrul unei conferințe de presă.
În iunie 2020, Parlamentul a adoptat o lege prin care se prevedea educația sanitară a elevilor, doar cu acordul părinților.
Klaus Iohannis a atacat actul normativ la CCR, spunând că, prin modul în care a fost adoptat, precum și prin conținutul normativ, încalcă Constituția.
CCR a decis că legea este constituțională, însă în 4 noiembrie 2020 Iohannis a trimis-o în Parlament pentru reexaminare.
Într-o postare pe Facebook, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu îi răspune bolșevicului de la USR”
“Liderul unui partid aflat vremelnic la guvernare, partid în prăbușire liberă în toate sondajele, a lansat astăzi o serie de jigniri și invective la adresa părinților care au dreptul fundamental în a-și educa propriii copii în conformitate cu convingerile personale.
După modelul șefului și mentorului său ideologic de la Cotroceni, acest politician i-a etichetat pe părinți, între altele, ca avînd „himere medievale” și că aceștia nu ar fi, vezi Doamne!, „conectați la agenda publică”.
Reacția, pe cît de obraznică, pe atît de ideologizată, a respectivului politician a venit în contextul unor tensiuni provocate de insistența unei minorități agresiv progresiste, susținute de președintele Iohannis, ca elevilor începînd din clasa a cincea să le fie predate cursuri de educație sexuală, iar implicarea părinților să fie opțională.
Mai exact, este vorba despre o propunere legislativă de modificare a legii 272 din 2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, a cărei formă transmisă la promulgare a întîmpinat rezistența îndîrjită a Cotroceniului.
Promotorii autohtoni ai inepțiilor neomarxiste disprețuiesc rolul crucial al părinților în procesul educativ, drept, de altfel, consacrat de Constituție, și distorsionează îndatorirea și responsabilitatea care le revine acestora. Dreptul de decizie al părinților este subsumat libertății de conștiință, la rîndul său garantată de Constituție.
Propunerea legislativă, asupra căreia șeful statului a depus sesizare de neconstituționalitate – sesizare respinsă de CCR – și pentru care a cerut reexaminarea pentru a corespunde agendei progresiste, va fi supusă în scurt timp dezbaterii și votului în Senat.
Poziția AUR este fermă și o vom susține ca atare. Voi reveni cu noutăți.
Cu Dumnezeu înainte!”

Romanian Global News precizează că nici Klaus Iohannis și nici Dan Barna nu au copii!!!

Romanian Global News

Read Previous

Moment de reculegere în Parlamentul României. Ciprian Ciubuc (AUR): Basarabia a fost, este și va fi românească. Rusia lui Putin trebuie să ceară scuze poporului român

Read Next

Violate, torturate, umilite de Partidul Comunist Chinez: Tribunalul Uigur înființat la Londra audiază 24 de martori