Fauci a mințit, oameni au murit! Mai mulți senatori acuză complicitatea dintre Facebook, Twitter și Fauci pentru a răspândi Minciuna Covid. Republicanii cer DEMISIA LUI FAUCI. Când vor fi judecați “faucii” de pe Dâmbovița?

Reprezentanta republicana de Georgia din Congresul American, Marjorie Taylor Greene, împreună cu alți colegi, au cerut azi demisia sau demiterea lui Anthony Fauci. Conferința de presă s-a desfășurat sub titlul FAUCI LIED, PEOPLE DIED – Fauci a mințit, oameni au murit. Valabil și în România cu mini-faucii cu gură mare de Dâmbovița, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Totodată, joia trecută, în Senatul SUA, patru reprezentanți (Mike Braun, Roger Marshall, Ron Johnson, Roger Wicker) i s-au alăturat senatoarei republicane Marsha Blackburn într-o conferință de presă cu scopul de a face lumină asupra originii coronavirusului și a cenzurii GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon și Microsoft). Renaște, oare, democrația americană din propria-i cenușă? se întreabă France Soir.

În primul rând, ei evocă scăparea virusului, dând asigurări că provine din laboratorul de la Wuhan și anunțând deschis vinovăția chineză. În altă ordine de idei, ei învinovățesc, de asemenea, mediile de informare și rețelele de socializare pentru a fi încercat să „cenzureze istoria”. Ei denunță, astfel, anumite complicități, mai ales pe cele ale doctorului Anthony Fauci cu întreprinderile Big Tech. Potrivit lor, acestea au o putere mult prea importantă asupra a ceea ce trebuie sau nu să se spună.

Reamintim că Șeful Facebook, Mark Zuckerberg, este somat de deputații republicani să dezvăluie toate discuțiile pe care le-a avut cu directorul NIAID, Anthony Fauci, în legătură cu pandemia de COVID-19

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1126459124531986&ref=external

Romanian Global News

Read Previous

La Cernăuți a avut loc deschiderea sediului modernizat al Societății pentru Cultura și Literatura română în Bucovina „Mihai Eminescu”

Read Next

Poporul român, condus de doi mancurți: Iohannis și Sandu. Amândoi au uitat de Eminescu