Răspunsul puternic al unei tinere de 19 ani la întrebarea premierului Cîțu: Ce conține vaccinul pentru mine? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică

O tânără studentă de 19 ani din Cluj-Napoca, Diana Paul, a răspuns provocării lansate de premierul Florin Cîțu, răspunzând la întrebarea: „Ce conține vaccinul pentru mine?”. Tânăra a oferit un răspunsul tranșant, într-un clip de trei minute care a început să devină viral pe YouTube, transmite Romanian Global News.
O întrebare la care s-au dat tot felul de răspunsuri emoționale și prea puține răspunsuri tehnice, cum ar fi: ARN mesager, celule de fetuși avortați, substanțe chimice potențial nocive ș.a.m.d. Dar dacă tot românul s-a născut poet și trebuie să dea răspunsuri metaforice la întrebări științifice, poftiți un răspuns critic, tramsmite www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News:
„Pentru mine, vaccinul conține neîntemeiata, nedovedita și nefondata soluție pentru problema cu care se confruntă acum psihicul și fizicul umanității. Vaccinul conține frica de aproapele nevaccinat, neacceptarea celor care au ales diferit și separarea între unii dintre membrii familiilor care au opinii divergente. Vaccinul, pentru mine, conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă. A devenit un idol al sănătății.
Ce conține vaccinul? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică. Exact cele 3 elemente pe care le enumără Nicolae Steinhardt ca fiind probșemele noastre de căpătâi. (…)

Vaccinul conține miliarde, conține o afacere. Să nu vă gândiți că vaccinul ar fi un bine lipsit de profit. Dacă nu ar fi generat profit, atunci nu l-ar mai fi promovat absolut nimeni. Remediile vândute în farmacii ne conferă doar atâta sănătate cât să nu ne putem plânge că nu fac nimic. Nimeni nu ne va vinde o soluție definitivă. Nu pentru că nu ar exista sau nu s-ar putea crea una, ci pentru că s-ar falimenta singuri. Și cine este atât de nerod? Deci, dacă nu falimentează ei, înseamnă că falimentăm noi, supunându-ne unui sistem de minciuni care ne îngenunchează fostul suflet independent.
Nu este vorba despre persoanele care au ales vaccinul cu întreaga lor convingere, este vorba despre acele persoane care, în ciuda convingerii lor, au fost nevoite să cedeze în fața vaccinului de gura lumii, de gura presei, de frică.
Așadar, ce conține vaccinul pentru mine, în modul în care ne este prezentat? Nimic special, doar… condiția obligatorie pentru a ne recăpăta viața și normalitatea.
Și noi mai spunem că trăim în libertate? Ce jalnică e, atunci, libertatea!”, a explicat Diana Paul pe canalul ei de YouTube.
Video aici:

Romanian Global News

Read Previous

Vlad Bilețchi (AUR), despre cel de-al doilea Pod de Flori: „Acum 30 de ani s-a scris istorie. E timpul să o repetăm”

Read Next

Românul stabilit în Germania care câştigă sume colosale din pictură. Adrian Ghenie a primit 7 milioane de euro pentru o nouă lucrare