Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Dovada Marii Înșelăciuni – După România, adevărul iese la iveală și în Portugalia: doar 0,9% din numărul deceselor raportate au avut drept cauză COVID-19. Când vor fi judecați?

Opinia publică din România a fost șocată să afle că, în tot anul 2020, în întreaga țară, au murit murit de COVID doar 227 de persoane, scrie https://www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

În ciuda campaniei propagandistice a regimului Iohannis, menită să îngrozească populația, s-a dovedit că mai puțin de 1% din totalul deceselor raportate anul trecut (26.106) au avut COVID-19 drept cauză principală.
Restul de 25.875 de decese au avut COVID drept cauză secundară, ceea ce înseamnă că moartea a survenit din alte cauze.
Ceea ce înseamnă că bancul de pandemie, cu individul călcat de mașină și înregistrat ca mort de COVID pentru că avea un test pozitiv, nu era doar un banc.
Cine crede că această practică a fost o invenție românească se înșală grav.
Un audit realizat anul trecut în statul american Minnesota a descoperit că numărul deceselor de COVID fusese umflat cu 40%.
Iar zilele trecute, ca urmare a unei petiții civice, un tribunal din Lisabona a fost obligat să verifice rata mortalității de COVID din Portugalia, scrie AndreDias.net.
Potrivit documentului instanței, numărul deceselor de COVID-19 în Portugalia, din ianuarie 2020 până în aprilie 2021, a fost de numai 152, și nu de circa 17.000, așa cum a pretins guvernul de la Lisabona.
Toți „ceilalți” au murit din alte cauze, deși aveau un test PCR pozitiv.
„Suntem martorii unei fraude la dimensiuni fără precedent”, a scris Andre Dias.
„Datele sunt din Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Sistemul de Informații al Certificatelor de Deces – SICO), singurul sistem de acest fel din Portugalia. Referirea la 152 de certificate de deces emise «sub autoritatea Ministerului de Justiție» este falsă, dat fiind că toate certificatele de deces sunt emise sub autoritatea Ministerului de Justiție, deoarece aceasta este singura instituție care le emite.”
Și Dias adaugă:
„Ca răspuns la o solicitare a opiniei publice, a fost nevoie de o decizie a unei instanțe pentru ca ministerul, disperat să ascundă frauda, să răspundă.”
„Toți cei responsabili pentru manipularea informațiilor privind «cazuri» și «decese» ar trebui să fie judecați pentru infracțiuni penale, dacă a mai rămas vreo urmă de demnitate în privința statului de drept”, afirmă el.
Și Andre Dias conchide:
„Dacă aceste cifre sunt de același ordin și în alte state, și nu există nici un motiv că ar fi altfel, atunci pandemia este o înșelătorie de proporții fără precedent și s-au comis crime împotriva umanității la o scară uriașă.”

Romanian Global News

Read Previous

Sondaj INSCOP: Peste 59% ar vota un partid naționalist, cu orientări religioase și pro familia tradițională

Read Next

Donald Trump revine cu primul miting electoral post-prezidențial