Diana Munteanu, o adolescentă de 14 ani dă o bătălie pe viață și pe moarte cu cancerul: are nevoie de 180.000 de euro pentru a trăi!

Diana Munteanu, în vârstă de 14 ani, a ajuns la a șasea cură de chimioterapie, după ce a fost operată și la mână și la picior, scăpând ca prin urechile acului de amputarea membrelor. Tânăra trece prin momente grele: o zi obișnuită pentru ea înseamnă analize și investigații amănunțite, anestezii, recuperare și multă rugăciune pentru a ieși din acest coșmar care pare să nu se mai termine.

Diana, suferindă de o formă agresivă de cancer, a trecut deja printr-un calvar. Acum, pentru a trăi are nevoie de un tratament care este extrem de scump. E vorba de zeci de mii de euro, pe care familia nu are cum să îi strângă. După tot tumultul prin care au trecut și Diana și părinții ei, o mână de ajutor e o mană cerească. Noi putem fi această mână de ajutor, prin donațiile noastre, spune Asociația „Salvează o inimă”.
Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate transforma viața acestei tinere lovite mult prea dur de viață de la o vârstă atât de fragedă. Diana are nevoie de 182.000 de euro în doar 11 zile!
Diana merită să trăiască, trebuie să iasă învingătoare și din această grea încercare! Detalii despre cazul ei puteți citi aici.
Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele pacientului DIANA MUNTEANU

Romanian Global News

Read Previous

Avocat Gheorghe Piperea: Crimele contra marilor valori ale umanității sunt crime contra umanității, pedepsite de dreptul penal internațional

Read Next

Cimpoi Adrian: Votul de AUR din Basarabia. Victoria va aparține AUR, înfrângerea va fi a României