Demență a statului german! Româncă disperată pentru că statul german i-a luat fetița: „Au spus că este prea atașată de mamă”

Un nou caz șochează intreaga Europă. După ce autoritățile din Germania au luat șapte copii de langă părinți, istoria se repetă. Pe 10 martie 2021, micuța Pia, în vârstă de 7 ani, a fost pur și simplu luată din sala de clasă de funcționari ai Serviciului german de Asistență Socială pentru copii, scrie https://ziarulromanesc.de, preluat de Romanian Global News.
Motivul
Fetița era „prea atașată de mamă”! Cazul este cu atât mai halucinant cu cât, cu doar două zile în urmă, o instanță de judecată stabilise că fetița trebuie să rămână cu mama ei.

De 4 luni fetița este in custodia statului german iar mama nu reușește să o aducă acasă.
“Nu există niciun motiv pentru care fetița mea să fie instituționalizată. EU nu mi-am văzut fetița decât de 2 ori în ultimele 4 luni. Nu suntem un caz singular, sunt peste 500 de cazuri doar în orașul în care noi locuim. Micuța mea, înainte de a o vedea, cei care se ocupă de interesele fetiței – avocații numiți de judecători, fetița mea m-a desenat cu o coroană mare de regină deasupra capului și își dorește întoarcerea ei acasă”, a declarat Mihaela Seiler, mama micuței, în exclusivitate la Realitatea PLUS.
Alianța pentru Unirea Românilor a organizat duminică, 11 iulie 2021, o serie de proteste în fața prefecturilor, a reprezentanțelor diplomatice ale Germaniei la București, Timișoara, Sibiu și în capitalele europene unde AUR are filiale, pentru a cere intervenția autorităților române și germane în favoarea doamnei Michaela Seiler, care a fost abuziv despărțită de fetița ei,

Romanian Global News

Read Previous

Ambasada României de la Chișinău anunță modificări privind depunerea jurământului de credință la ANC

Read Next

Ucraina supărată pe Budapesta că a dat în ultimii zece ani peste 100 de milioane la ungurii din Transcarpatia. Bucureștiul nu a dat nimic celor jumătate de milion de români așa că Kievul ar putea să laude România!