Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 26, 2021

Ce știa Fauci și când a aflat? E-mailurile sale denotă panică, minciuni și o posibilă încercare de acoperire

E-mailurile făcute publice recent dovedesc că Dr. Anthony Fauci știa detalii importante despre originile COVID-19 încă din ianuarie 2020. Dar în acel moment critic, când țara a aflat inițial despre virus, Dr. Fauci a ales să nu împărtășească informațiile cu americanii, scrie Tribuna.us, preluat de Romanian Global News.
În schimb, a făcut demersuri pentru a le ascunde, informează Jim Jordan într-un articol The Federalist.
Pe 31 ianuarie 2020, la ora 22:32, Dr. Fauci a primit un e-mail de la cercetătorul britanic Dr. Kristian Andersen. Dr. Andersen era beneficiarul unei subvenții de milioane de dolari de la NIH. În e-mail, l-a avertizat pe Dr. Fauci:
„Trebuie să studiezi foarte atent toate secvențele pentru a observa că unele dintre caracteristici (potențial) par prelucrate de om . . . Eddie [Holmes], Bob [Garry], Mike [Ferguson] și cu mine considerăm că genomul apare incompatibil cu teoria evoluției.“
Două ore mai târziu, pe 1 februarie la ora 00:29, Dr. Fauci i-a scris adjunctului său, Dr. Hugh Auchincloss. În e-mail, Dr. Fauci a atașat o lucrare scrisă de Dr. Ralph Baric și Dr. Zhengli-Li Shi – supranumită „femeia liliac“ de la Institutul de Virologie Wuhan (WIV). Lucrarea evidenția cercetările gain-of-function asupra coronavirusurilor efectuate de WIV pe banii contribuabililor americani. Dr. Fauci i-a spus doctorului Auchincloss:
„Este neapărată nevoie să vorbim în această dimineață. Tineți-vă telefonul mobil pornit. . . citiți această lucrare. . . veți avea astăzi sarcini care trebuie executate.“
Caracter urgent. Intensitate.
Două ore mai târziu, la ora 02:48, Dr. Fauci a trimis un alt e-mail, doctorului Robert Kadlec. Dr. Kadlec era secretarul adjunct pentru situații de urgență numit de Trump la Departamentul de Sănătate și Servicii Sociale. La acest e-mail a fost atașat un articol care minimaliza teoria scurgerii din laborator și susținea o origine evoluționistă a COVID-19. Dr. Fauci a scris doar:
„Bob: Lucrarea a fost publicată astăzi. Oferă o viziune echilibrată.“
Fără caracter urgent. Fără intensitate.
De ce era atât de îngrijorat Dr. Fauci când i-a scris adjunctului său, dar atât de calm când l-a informat pe șeful său? De ce nu i-a trimis doctorului Kadlec lucrarea Baric-Shi? Lucrarea care susținea mesajul original al doctorului Andersen că virusul COVID-19 părea prelucrat, era incompatibil cu teoria evoluției și conecta dolarii fiscali americani de cercetările gain-of-function din WIV.
Mai târziu în acea dimineață, la ora 11:47, Dr. Auchincloss i-a răspuns doctorului Fauci:
„Lucrarea pe care mi-ați trimis-o spune că experimentele au fost efectuate înainte de întreruperea cercetărilor gain-of-function, dar de atunci au fost revizuite și aprobate de NIH. Nu sunt sigur ce înseamnă acest lucru, deoarece [suntem] siguri că nicio activitate legată de coronavirus nu a fost analizată prin procedura P3. [Vom] vom încerca să stabilim dacă avem vreo legătură de vreun fel cu această activitate din străinătate.“
Ca să vezi! E-mailul doctorului Auchincloss confirmă cea mai mare teamă a doctorului Fauci. Banii contribuabililor americani au finanțat cercetările gain-of-function din WIV și respectivele cercetări nu au fost monitorizate adecvat (procedura P3).
Dr. Fauci știa deja că există un virus letal în libertate în Wuhan, China. În doar 13 ore, între 31 ianuarie 2020, ora 22:32 și 1 februarie 2020, ora 11:47, Dr. Fauci a aflat trei detalii suplimentare.
În primul rând, dr. Fauci știa că banii din impozitele americane au contribuit la finanțarea cercetărilor periculoase gain-of-function în Wuhan, China.
În al doilea rând, dr. Fauci știa că această finanțare de cercetare nu a trecut prin procesul de revizuire a siguranței solicitat de guvern – un proces cunoscut sub numele de procedura P3.
În al treilea rând, dr. Fauci știa că virusul „părea … modificat de om“ și părea să fie „neconform cu teoria evoluției“.
Ce a făcut mai departe?
A organizat o conferință telefonică pentru seara de 1 februarie 2020. La întâlnire au fost prezenți 11 virusologi din întreaga lume, inclusiv dr. Andersen care îi trimisese doctorului Fauci e-mailul cu mai puțin de 24 de ore în urmă. Aproape toți participanții primiseră anterior de la Dr. Fauci subvenții finanțate din banii contribuabililor americani.
Cine lipsea?
Dr. Kadlec, superiorul dr. Fauci la HHS.
Dr. Robert Redfield, director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.
Dr. Brett Giroir, secretar adjunct în domeniul sănătății.
Sau Dr. Birx, viitorul COVID-19 Response Coordinator.
De fapt, nu a fost niciun oficial de stat din SUA, cu excepția doctorului Fauci.
Ce s-a întâmplat la acea ședință? Nu știm. Toate e-mailurile care fac referire la respectiva întâlnire sunt cenzurate.
Cu toate acestea, știm ce s-a întâmplat patru zile mai târziu. Dr. Andersen, virusologul care a trimis e-mailul original la ora 22:32 pe 31 ianuarie, a declarat public:
„Principalele teorii trăsnite care circulă în acest moment spun că acest virus a fost într-un fel conceput în laborator… și acest lucru se poate demonstra că e fals.“
În patru zile, dr. Andersen și-a schimbat părerea cu 180 de grade! Singurul eveniment intervenit pare să fie conferința cu Dr. Fauci.
În plus, în următoarele câteva săptămâni, Dr. Andersen și alți trei participanți la conferință au publicat un articol în Nature Medicine. Articolul conținea afirmația decisivă că „Analizele noastre arată clar că SARS-CoV-2 nu este creat în laborator. . .“
În doar trei săptămâni, dr. Andersen a trecut de la COVID-19 „arată … modificat“ la „[nu] este creat în laborator“.
Și alte e-mailuri arată că înainte de publicarea acestui articol, dr. Andersen i-a scris doctorului Fauci și s-a oferit să-l lase să editeze articolul.
În cele din urmă, și poate cel mai important lucru, după publicarea articolului, dr. Fauci l-a citat într-o conferință de presă de la Casa Albă ca sursă sigură atunci când a fost întrebat despre originile virusului. Dr. Fauci a citat exact articolul pe care l-a plănuit la conferința telefonică și pe care i s-a permis să-l editeze.
Dr. Fauci știa că virusul COVID-19 provine probabil din WIV. Știa că banii contribuabililor americani au finanțat cercetări gain-of-function asupra coronavirusurilor la WIV. Știa că acest proiect a ocolit monitorizarea obligatorie. Mai știa că virusul „arăta… modificat de om“ și era „incompatibil cu teoria evoluției“. Și știa toate acestea din 1 februarie 2020.
Informații de această magnitudine ar fi trebuit transmise direct președintelui Statelor Unite. În schimb, Dr. Fauci a organizat o conferință telefonică cu 11 virusologi neguvernamentali pentru a-și acoperi urmele.
Cred că în timpul acestui apel au decis să fabrice articolul, în încercarea de a-și ascunde implicarea în cercetările gain-of-function din WIV. Acești 11 oameni de știință au decis să ascundă adevărul de poporul american timp de peste un an.
Poate greșesc. Poate că nu s-a întâmplat așa. Poate că există o explicație bună legat de motivul pentru care Dr. Fauci a făcut ceea ce a făcut. Din păcate, dr. Fauci refuză să depună mărturie. Fiecare american ar trebui să se întrebe de ce.

Romanian Global News

Read Previous

Senatorul Claudiu TÂRZIU: ”Cer demiterea lui Adrian Dupu din fruntea DRRM și investigarea cazurilor susceptibile de corupție la nivelul DRRM și de complicitate cu interesele Moscovei”

Read Next

Alexandru Petria: Cât de lejer se legitimează dictatura