George Simion: Doamne ferește, aveam un lac de cianură în cei patru munți care trebuiau dinamitați la Roșia Montană, vă dați seama ce dezastru ar fi fost în toată țara

Copreședintele AUR, George Simion, l-a acuzat, luni, într-o intervenție la Antena 3, pe premierul Florin Cîțu că pune campania sa electorală pentru alegerile din PNL mai presus decât dramele sinistraților din zonele grav afectate de inundații. Copreședintele AUR l-a criticat dur și pe ministrul UDMR, Tanczos Barna, ministrul mediului, trransmite Romanian Global News.

„A fost după trei zile în zona Roșia Montană unde au loc aceste inundații. Nu știu dacă nu a fost să vadă care e potențialul zonei pentru că a insistat foarte mult domnul Cîțu cu proiectul de la Roșia Montană în ultima lună să nu se includă în patrimoniul UNESCO.
Știm că avem aur acolo care trebuie dat către canadieni. Se vede mult efectul în acest moment, dar nu se vede cauza acestor inundații. Pentru că avem inundații, avem alunecări de teren, avem urși care coboară către localități, dar nu observăm că pădurile României sunt tăiate.
Avem un ministru al mediului, Tanczos Barna, care a transmis la Bruxelles că noi nu avem nicio problemă aici cu pădurile, că le menținem într-o siguranță sporită față de alte țări europene. Dar, din cauza tăierii pădurilor și urșii coboară în localități, avem și aceste inundații și dacă, Doamne ferește, aveam un lac de cianură în cei patru munți care trebuiau dinamitați la Roșia Montană, vă dați seama ce dezastru ar fi fost în toată țara”.

Romanian Global News

Read Previous

Președintele Poloniei, spre deosebire de Klaus Iohannis, respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară

Read Next

George Damian: Adio Basarabia! Renunţă România la românii din stânga Prutului?