Inventatorul vaccinului ARNm: Sunt îngrijorat! Cele mai vaccinate țări se confruntă cu creșterea numărului de cazuri COVID-19, în timp ce cele mai puțin vaccinate, nu

Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor cu ARNm, a distribuit vineri un mesaj viral pe Twitter care prezintă o tendință îngrijorătoare: țările cele mai vaccinate din lume se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri de COVID-19, în timp ce țările cele mai puțin vaccinate, nu, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Se întâmplă ceva foarte ciudat:

În Europa, asistăm la creșteri în multe locuri unde majoritatea populației a fost deja vaccinată. În același timp, cele 15 țări cel mai puțin vaccinate nu par să se confrunte cu nicio problemă.

Recent, s-a spus că ar fi nevoie de o rată de vaccinare de 85% pentru a preveni un al patrulea val. Ar putea fi interesant să ne uităm la țările cu cele mai mari progrese în materie de vaccinare.

Cum merg lucrurile acolo?

În cea mai vaccinată țară din lume, Emiratele Arabe Unite, se înregistrează în prezent al doilea cel mai mare val de la începutul pandemiei. Cifrele sunt acum de aproape 30 de ori mai mari decât în Germania.

Nu am inclus micuțul Gibraltar, care pretinde că și-a dublat toți cetățenii. Deci, de ce cresc brusc cazurile ? (da, este vorba de locuitori, nu de turiști)

În prezent, Cipru are cele mai multe cazuri de Covid pe cap de locuitor de pe Pământ, însă, înainte de începerea celui mai recent val, această țară își vaccinase deja majoritatea populației adulte:

Malta, de asemenea, are cea mai mare rată de vaccinare din lumea occidentală. Totodată, în prezent, una dintre cele mai abrupte înclinații ale cazurilor pe care le-ați văzut vreodată.

Romanian Global News

Read Previous

Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național Mihai Eminescu, premiat la Gala Premiilor UNITER

Read Next

Președintele Poloniei, spre deosebire de Klaus Iohannis, respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară