Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național Mihai Eminescu, premiat la Gala Premiilor UNITER

Petru Hadârcă, director general al Teatrului Național Mihai Eminescu din Chișinău a primit Premiul Președintelui UNITER (Uniunii Teatrale din România), scrie https://agora.md, preluat de Romanian Global News.
„Este o onoare imensă acest premiu. Mulțumesc tuturor oamenilor de cultură, managerilor, artiștilor, care vin la Chișinău în fiecare toamnă cu spectacole de calitate. Mulțumesc și colectivului Teatrului Național Mihai Eminescu din Chișinău” a spus Petru Hadârcă.
UNITER organizează o serie de programe care au ca scop stimularea creativității în teatrul românesc și promovarea schimburilor teatrale între România și alte țări. Uniunea acordă premii teatrale pentru fiecare an calendaristic încheiat. Prima ediție s-a desfășurat pentru stagiunea teatrală 1991-1992.

Romanian Global News

Read Previous

AUR: Cerem ca steagul municipiului Sfântu Gheorghe să-i reprezinte și pe cei 25 % locuitori români care trăiesc în localitate

Read Next

Inventatorul vaccinului ARNm: Sunt îngrijorat! Cele mai vaccinate țări se confruntă cu creșterea numărului de cazuri COVID-19, în timp ce cele mai puțin vaccinate, nu