Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu către Florin Câțu: Demisia iresponsabilule!

“Florin Cîțu este un iresponsabil megaloman cu metehne de dictator. Este limpede pentru toată lumea. Inclusiv pentru subalternii săi pe linie politică și administrativă, însă nevoiți să-i cînte osanale pentru a-și păstra funcțiile sau privilegiile”, scrie pe fb copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu preluat de Romanian Global News.

“De două zile încoace, este întrebat de presă în privința documentului cu antetul Guvernului care cuprindea „liniile de comunicare” pentru campania sa politică internă. Un document semnat, după cum simplu s-a demonstrat, de un consilier de stat în cadrul Cancelariei sale! Cu o îndîrjire care-i trădează falsul sentiment de atotputernicie, se eschivează laș sau răspunde surescitat pretinzînd „probe”. Proba este clară ca lumina zilei, dar „candidatul” se face că nu vede și nu știe.
Premierul-dictator este nu numai lipsit de orice simț al răspunderii, dar ține cu tot dinadinsul să îi sfideze pe toți. Țara se poate scufunda sub ape, Cîțu trebuie să fie la cîrma partidului său.
DEMISIA, iresponsabilule”, scrie liderul AUR pe fb.

Romanian Global News

Read Previous

Cernăuți-Suceava: Salon de literatură română, consacrat împlinirii a 200 de ani de la nașterea scriitorului Vasile Alecsandri

Read Next

Dan Dungaciu: Radio Guerilla, Radio Europa Liberă și… Radio Ervan. Clarificări la o manipulare de presă