Încă două Hotărâri emise de CNSU au fost anulate de Înalta Curte de Casație și Justiție. Când începe Parchetul anchetele împotriva celor care le-au aplicat în mod ilegal?

Adrian-Cristian Secu, tânărul student de la Facultatea de Drept, a obținut anularea a două încă două Hotărâri emise de CNSU pe subiectul carantinării românilor, transmite Romanian Global News.

Tot el a fost cel care a anulat la Curtea de Apel Hotărârea CNSU care certifica pandemia în România.
Adrian Cristian Secu, tânărul student din anul al doilea al Facultății de drept a obținut anularea HOT. CNSU Nr 40/2021 si a anexelor și HOT CNSU Nr 28/2021.
Acum,se așteaptă ca persoanele care au pus în aplicare aceste hotărâri ilegale să răspundă penal pentru fapta lor,întrucât au încălcat drepturile și libertățile constituționale ale românilor. Alo Parchetul se aude?
Decizia e definitivă, iar Raed Arafat pierde din nou în fața studentului Adrian Secu!

” Respinge excepţiile invocate de intimatul-reclamant Secu Cristian Adrian prin întâmpinare, respectiv excepţia nulităţii şi excepţia lipsei de interes în promovarea recursului. Respinge recursul declarat de recurentul-pârât Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin reprezentant legal Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Cadrul Ministerului Afacerilor Interne împotriva sentinţei civile nr. 1076 din 1 iulie 2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă.
Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi 20 iulie 2021.
Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, în 24 de ore de la pronuntare.”

Romanian Global News

Read Previous

Planta care creste si la noi si poate ucide 98% din celulele canceroase in 16 ore

Read Next

Efectele adverse grave ale Pfizer și Moderna, anunțate de autorități cu 11 zile întârziere. Câți oameni au fost afectați în acest timp. De ce nu se sesizează Parchetul?