Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 26, 2021

George Simion: Restricțiile acestea sunt justificate doar pentru afacerile unora şi altora. Vaccinarea copiilor este o idioțenie! Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii

Copreședinte Alianței pentru Unirea Românilor, deputatul George Simion, a declarat, miercuri, în direct la România TV, că intenţia guvernanţilor de a obliga cadrele medicale să se vaccineze încalcă Constituţia. Mai mult, copreşedintele AUR se opune vaccinării copiilor, având în vedere că unele ţări din Europa au oprit acest demers, transmite Romanian Global News.

Deputatul a mărturisit că nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, informează
„Nu are voie Guvernul, nu este constituțional. E împotriva tuturor drepturilor elementare ale omului şi cu siguranță ne vom opune, așa cum ne-am opus. Suntem singura forță politică care se împotrivește vaccinării obligatorii.
În momentul acesta, eu ca cetățean nevaccinat nu pun în pericol viața unui cetățean vaccinat. Asta nu spune domnul Macron şi ciracii lui din România, Dan Barna şi Dacian Cioloș. Am văzut că domnul Cioloș a cedat presiunilor şi s-a vaccinat”, a declarat George Simion (AUR), în direct la România TV.
De asemenea, copreședintele AUR a catalogat vaccinarea copiilor drept o „idioțenie”.
„AUR a fost primul partid care a denunțat această idioțenie de a vaccina copiii între 12 şi 16 ani. Statistic au o rată de morbiditate de 0. Nu e cazul. Au arătat cercetătorii canadieni şi americani.
Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii, pentru că faci miocardită, pericardită. Există cazuri şi multe țări din Europa au oprit vaccinarea pentru adolescenți”, a mai precizat George Simion.
Mai mult, deputatul AUR a contestat decizia Ministerului Sănătății care obligă cadrele medicale să-şi plătească testele pentru depistarea COVID-19 în cazul în care aleg să nu se vaccineze.
„Ne scriu foarte multe cadre medicale. Sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Le-a spus ministrul Sănătății că din septembrie își plătesc singuri testele. Nu e un șantaj, îţi pierzi locul de muncă, pentru că nu îţi poți plăti din trei în trei zile testul rapid”, a mai spus George Simion.
„Atâta timp cât sunt zile întregi în care nu am mai avut niciun mort de COVID, nu 60-80-100, din punctul nostru de vedere, restricțiile acestea sunt justificate doar pentru afacerile unora şi altora.
Fiecare are propriul interes. Noi am cerut ridicarea restricțiilor legate de participarea la protestele stradale. Atâta timp cât ai voie să faci evenimente cu 40.000 de participanți şi protestele sunt limitate la 100, poţi să te gândești că domnul Cîţu nu vrea să existe proteste la adresa guvernanților. (…) Băieții deștepți care se descurcă să facă bani din orice au găsit o cale de a face bani şi din această pandemie”, a mai spus Simion.
De asemenea, copreședintele AUR a criticat faptul că Guvernul a secretizat cifrele privind numărul de vaccinuri anti-COVID achiziționate.
„Am fost primii care am denunțat ceea ce a spus fostul ministru de Finanțe. Am achiziționat 120 de milioane de vaccinuri la o populație de sub 20 milioane, dintre care s-au vaccinat 4 milioane.
Premierul Cîţu singurul lucru pe care l-a spus în apărarea sa a fost că le-a comandat, nu le-a cumpărat. Dăm peste un miliard de euro pe vaccinuri. De ce secretizată informația? (…)
În România vedem de un an şi jumătate marea afacere numită pandemie”, a mai spus Simion.

Romanian Global News

Read Previous

Filozoful italian Giorgio Agamben despre certificatul de vaccinare: Discriminările statuate de lege sunt o barbarie pe care nu o putem accepta!

Read Next

Ministerul Justiției: Modalitatea prin care se acordă cetățenia română se schimbă