Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 22, 2021

Adrian Pătrușcă: Cine are INTERES să se uite în gura Profeților Mincinoși ai COVID?

„Experții spun…”, „experții consideră…”, „experții avertizează…”. De un an și jumătate, astfel de expresii au fost paravanul perfect din spatele căruia politicienii au luat toate deciziile care au nenorocit lumea, scrie Adrian Pătrușcă în www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

În ajunul a ceea ce britanicii au numit Ziua Libertății, 19 iulie, când majoritatea restricțiilor privind măștile și distanțarea au fost abandonate, faimosul epidemiolog Neil Ferguson a fost întrebat la BBC ce rezultat va avea această măsură.

Medicul, cunoscut pentru predicțiile sale apocaliptice și false, a răspuns:

„Este foarte dificil să spun cu certitudine, însă cred că 100.000 de cazuri pe zi este aproape inevitabil. Adevărata întrebare este: vom atinge o cifră dublă sau mai mare? Am putea avea 200.000 de cazuri pe zi.”

Ferguson a avertizat și în privința riscului unei „perturbări grave” a NHS, sistemul național britanic de sănătate, cu întreruperea tratamentelor programate din timp pentru bolile grave, cum ar fi cancerul.

O dată în plus, epidemiologul s-a dovedit un profet mincinos. Statisticile îl contrazic flagrant. Până astăzi s-au înregistrat doar 24.950 de cazuri noi ÎN TOTAL, după șase zile consecutive de scădere a infectărilor.

„Fanaticii lockdown-ului vor atribui acest declin vaccinării, însă aceasta ridică întrebarea de ce nu erau convinși că vaccinurile vor împiedica creșterea numărului de infectări și au prezis armageddonul lunea trecută”, s-a întrebat Toby Young de la Daily Sceptic.

După cum subliniază și ziaristul independent Cristopher Snowden, experții care au afirmat că ridicarea restricțiilor în Marea Britanie reprezintă „o amenințare pentru lumea întreagă” s-au înșelat în mod spectaculos.

Într-adevăr, prof. Christina Pagel, directoarea grupului de cercetări clinice de la University College London, avertizase:

„Din cauza poziției noastre de nod turistic, orice tulpină care devine dominantă în Marea Britanie se va răspândi foarte probabil pe tot globul. Măsurile din Marea Britanie nu ne afectează doar pe noi. Afectează lumea întreagă și toată lumea este interesată de ceea ce facem noi.”

Consilierii guvernamentali de la SAGE (Grupul de Consiliere Științifică de Urgență), care au declarat că o relaxare a restricțiilor reprezintă „un experiment periculos și lipsit de etică” s-au făcut și ei de râs.

Această situație, repetată în multe rânduri și în multe alte țări, ridică o întrebare crucială: de ce guvernul britanic și alte guverne din lume continuă să asculte de sfaturile fanaticilor restricțiilor, care se înșală în serie?

Nu trebuie uitat că același Neil Ferguson, de pildă, avertiza că cel puțin jumătate de milion de britanici vor muri fără un lockdown draconic, în ciuda faptului că Suedia, care s-a încăpățânat să rămână o țară deschisă, a avut aceleași valuri și aceleași rate de infectare.

Cât preț pune Ferguson pe propriile predicții s-a văzut: după ce a anunțat că vor muri 500.000 de oameni, el și amanta sa au încălcat regulile lockdown-ului, fâțâindu-se în lung și în lat prin Londra pentru întâlniri amoroase.

Romanian Global News

Read Previous

AUR inițiază un pachet legislativ care să protejeze copiii de propaganda sexuală în grădinițe, școli și mass-media

Read Next

Jurnalistul Marius Tucă și analistul Valentin Stan nu s-au vaccinat. Tucă: M-am săturat de minciunile împuțite cu care încearcă să convingă oamenii să se vaccineze