Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

PS Timotei la hramul singurei mănăstiri româneşti din Portugalia: Omul nu se poate împlini fără Hristos

Omul nu se poate împlini fără Hristos”, a spus Preasfinţitul Părinte Timotei la hramul singurei mănăstiri româneşti din Portugalia. Ierarhul a slujit duminică, de Adormirea Maicii Domnului, la aşezământul monahal din Aldeia de Santa Margarida, scrie Basilica.ro, preluat de Romanian Global News.

Episcopul a oferit-o ca exemplu pe Maica Domnului „care s-a împlinit şi s-a desăvârşit în Hristos, care a devenit biserică însuflețită”.
„Asemenea putem și noi dacă ne împărtășim cu Hristos prin Sfânta Euharistie”, a spus Episcopul Spaniei şi Portugaliei.
Ierarhul a reamintit că noi „suntem datori a ne Împărtăși cu Trupul și Sângele Domnului, atâta vreme cât nu avem păcate opritoare de la Sfânta Împărtășanie”.
„Numai așa ne putem sfinți sufletele și trupurile noastre, numai așa rămânem în Dumnezeu și Dumnezeu întru noi, a precizat ierarhul.
Preasfinţia Sa a explicat de ce o numim pe Fecioara Maria „Maica Vieţii”.
„Ea este primul om care s-a împărtășit, care l-a primit pe Domnul Hristos întru sine. Viața s-a sălăşluit în ea şi ea a devenit Maica Vieții. Mântuitorul a rânduit ca trupul ei să nu fie supus stricăciunii”.
În cadrul slujbei, Episcopul Timotei l-a hirotesit protosinghel pe părintele Daniel Pinciuc.
Aşezământul monahal din Aldeia de Santa Margarida a fost sfinţit în noiembrie 2019 de un sobor de ierarhi condus de Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale şi Meridionale.

Romanian Global News

Read Previous

Declarația Congresului Studențesc de la Putna: adresăm o chemare către tinerii din generația noastră: Să fim naționali, cu fața spre universal! Să fim verticali, păstrând același ideal!

Read Next

Vasile Bănescu îi răspunde exemplar unui progresist extremist cu pretenții de sociolog care aseamănă poporul român ortodox cu talibanii!!!