Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Dan Dungaciu: “Dacă România vrea să joace un rol diplomatic în acest spațiu, trebuie să învețe joace prin canale de comunicare, prin exerciții diplomatice mai curajoase, mai lucide și mai puțin în alb și negru”

Relația României cu Estul, în special Rusia, nu se va mai baza pe o ipotetică confruntare militară. România trebuie să fie activă diplomatic, a declarat profesorul Dan Dungaciu la Aleph News, preluat de Romanian Global News.
„Nu se va mai face război, nici cu Rusia, nici cu nimeni. Și dacă vrei să joci în regiunea asta, trebuie să înveți să joci diplomatic. Nu să te închizi într-o cochilie și dacă există vreo tensiune, vin americanii, vine NATO și face război. S-a terminat cu intervenționismul, trebuie să înțelegem asta.
Dacă România este estul vestului pentru cel puțin o generație, să nu ne așteptăm că relația noastră cu estul se va mai baza pe o ipotetică confruntare militară pe filon NATO sau al Americii, cu reprezentante de forță ale Estului, în special Rusia.
Dacă România vrea să joace un rol diplomatic în acest spațiu, trebuie să învețe joace prin canale de comunicare, prin exerciții diplomatice mai curajoase, mai lucide și mai puțin în alb și negru. Așa cum face Germania, Franța, toată Europa în acest moment”, a continuat Dan Dungaciu.
În ceea ce privește relația cu China, profesorul Dungaciu spune că ar fi o greșeală ca cineva să încerce să transforme această mare putere în URSS.
„China nu poate fi transformată în URSS. Ar fi o idee foarte proastă ca în dispozitivul de stat în România, China să fie transformată în URSS. Ar fi dovada clară că n-am înțeles nimic.
Ne-am dus apologetic către China, ne-am dus luând-o în brațe spunând că „vom face totul cu voi”, iar după ce s-a schimbat regimul, am spus „cu voi nu vom face nimic”. Asta nu face un stat normal”, a explicat sociologul de la Academia Română.
Dan Dungaciu consideră că Occidentul a demonstrat „o lipsă de înțelegere a lumii” , atunci când a organizat un master de studii de gen la Kabul, în Afganistan.
În aceste condiții, eșecul de a-i câștiga pe afgani la cauza occidentală nu este o supriză, a menționat el la Marius Tucă Show.
„1 miliard de fonduri educaționale. Un master de studii de gen, gender studies, la Kabul.
Un proiect de cote de gen: 10% femei în armată, 10% femei în Parlament.
Să vii peste oamenii aceia cu studiile de gen arată un hybris, o lipsă de înțelegere a lumii care nu te poate duce decât la asemenea eșecuri. Cine gândește așa, gândește prost”, a spus Dan Dungaciu.
În ceea ce privește consecințele eșecului din Afganistan pentru România, profesorul Dungaciu spune că a devenit clar că Occidentul nu va mai interveni militar , „nici cu Rusia, nici cu nimeni”.

Romanian Global News

Read Previous

Bode “liberalul” preia modelul nazist și al paznicilor din gulagurile sovietice pentru a teroriza pe români. Aeroporturile, împânzite de câini special antrenați pentru detectarea covid 19

Read Next

Românii din Ucraina către conducerea R. Moldova: “Vă rugăm să aveți curajul să recunoașteți adevărul și să acționați ferm în vederea modificări grabnice a art.13 din Constituție”