Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

CANADA: REVOLTA PROFESORILOR UNIVERSITARI ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINĂRII. ÎN ROMÂNIA DE CE NU VEDEM O ASEMENEA SCRISOARE?

Pe parcursul verii, un numar in crestere de universitati canadiene au impus vaccinarea obligatorie, conditionind inscrierea studentilor la cursuri pe vaccinare cit si continuarea contractelor de munca a profesorilor universitari tot pe vaccinare, se arată într-o analiză a Alianței Familiilor din România, preluată de Romanian Global News.

Ceva similar se petrece si in Romania, asa numita democrata si sustinatoare a statului de drept. Ar fi mai bine spus, avind in vedere restrictiile neconstitutioanale in vigoare, o Romanie care in fapt practica o democratie doar in aparenta si subscrie “statului de ne-drept”, adica “statului nelegiuit”, un fel de stat care este in afara legii, ultra vires. Statul nelegitim. Si in Romania se solicita vacinarea obligatorie a cadrelor de invatamint ori, alternativ, testarea lor anti-Covid periodica chiar daca nu sunt infectate.
Asta, dragi prieteni, este tiranie. Tiranie inseamna constringerea individului sa faca cum cere statul. Tiranie inseamna suprimarea celei mai fundamentale libertati: libertatea de a alege. Inseamna suprimarea intentionata a libertatii.
Declaratia de Nesupunere
Recent, a fost emisa o Declaratie de Nesupunere privind Vaccinarea / Statement of Non-Compliance with Mandatory Vaccination in Canadian Universities de catre un grup de profesori universitari canadieini. [Link: https://zeroanthropology.net/2021/08/20/statement-of-non-compliance-with-mandatory-vaccination-in-canadian-universities/]
Declaratia este cea mai coerenta si bine structurata si argumentata scrisoare deschisa pe care am citit-o pina acum impotriva obligativitatii vaccinari.
Vom reda punctele esentiale ale Declaratiei, dar pe moment facem o pledoarie pe linga profesorii universitari ai Romaniei sa imite exemplul colegilor lor canadieni si sa emita o Declaratie similara in Romania. Abuzurile drepturilor omului si a cetatenilor sunt identice in Romania si in Canada. In vremuri grele, e imperios pentru oamenii rationali, cum sunt cadrele universitare, sa-si faca auzita vocea in cetate si sa-si exprime punctele de vedere privind provocarile si crizele din cetate. Profesorii canadiei au facut-o, cu eleganta si judecata. Nadajduim ca si in Romania sa se lanseze o Declaratie similara.
Declaratia e scrisa de Profesorul Maximiliam Forte si e din 20 august. Profesorul Forte afirma ca este datoria lui sa-si incurajeze colegii de breasla sa faca front comun impotriva obligativitatii vaccinarii. (“It is my duty to encourage all faculty to be united in non-complaince with such measures.” Redam citeva din argumentele lui.
Argumente impotriva obligativitatii vaccinarii

 1. Restrictiile impuse in universitati sunt ilegale. Nu au fost legiferate de parlament ori prin ordonante legal emise. Au fost emise in mod ilegal ca “masuri de urgenta / emergency measures” cu toate ca nu exista nicio emergenta. Profesorul Forte explica in mod convingator de ce nu exista o “emergenta” care sa justifice impunerea obligativitatii vacccinarii studentilor si profesorilor.
 2. Riscul de a infecta persoane terte e egal la persoanele vaccinate si cele nevaccinate. In consecinta e o forma de discriminare crasa sa conditionezi profesarea profesiei ori vocatiei, cit si exercitarea dreptului la educatie, pe vaccinarea obligatorie avind in vedere ca riscul de infectare e acelasi la ambele categorii de persoane.
 3. Obligativitatea vaccinarii discrimineaza impotriva persoanelor care refuza vaccinarea din motive de ratiune, religie, apartenenta la un anumit grup etnic.
 4. Segregarea in clasele universitate a celor vaccinati de cei nevaccinati rezulta intr-un “apartheid pandemic” care incurajaza marginalizarea studentilor si profesorilor nevaccinati, ridiculizarea lor si demonizarea lor.
 5. Segregarea nevaccinatilor de cei vaccinati este o incalcare crasa a drepturilor omului si a politicii declarative a Occidentului privind egalitatea. Tipul acesta de segregare nu este echivalentul segregarii persoanelor infectate de cele neinfectate, care ar fi justificata.
 6. Obligativitatea vaccinarii incalca contractele de munca ale profesorilor cu universitatile.
 7. Obligativitatea vaccinarii incalca principiul consimtamintului acordat, de buna voie si informat / the principle of informed consent.
 8. Impunerea vaccinarii incalca principiul nevatamarii aproapelui / the principle of do no harm
 9. Obligativitatea vaccinarii e impusa in absenta dovezilor concrete ca exista o emergenta medicala. In anii trecuti, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat anumite boli contagioase drept epidemii si pandemii, dar atunci statul nu a reactionat in extremis si nici nu a impus obligativitatea vaccinarii. De ce e COVID-19 tratat diferit? In Canada, rata deceselor cauzate de Covid e de mai putin de un deces la 100 000 de persoane.
 10. Statul da dovada de lipsa de transparenta. Majoritatea persoanelor care mor de Covid in Marea Britanie si Israel sunt vaccinate. Asta dovedeste, printre altele, ca fortarea vaccinarii persoanele neinfectate este nejustificata. (“It is solidly established that the fully vaccinated do carry as much viral load as the non-vaccinated and do transmit the virus …”)
 11. Masurile impotriva profesorilor nevaccinati sunt extreme. Pina anul trecut, profesorii puteau sa-si predea cursurile online cind erau bolnavi, de acasa. Dar acum optiunea asta a fost eliminata.
 12. Masurile constituie un atac la demnitatea omului, creind, in mod voit, “a mass psychosis / o psihoza in masa”.
 13. Conform Tribunalului de la Neurenberg, participarea angajatilor de stat la actiuni ilegale ale statului constituie o incalcarea a principiului ultra vires.
 14. Lipsa de transparenta a statului canadian ajuta la atmosfera de confuzie a populatiei. Canadienilor li se va impune, confirma Profesorul Forte, obligativitatea unui al treilea vaccin. Ceea ce denota, unui om cu ratiune, ca primele doua vaccinuri au fost ineficace, oamenii fiind inoculati cu un vaccin nefelositor.
  Restul argumentelor Profesorului Forte pot fi citite aici: https://zeroanthropology.net/2021/08/20/statement-of-non-compliance-with-mandatory-vaccination-in-canadian-universities/

Ceea ce se intimpla in Canada nu ramine in Canada. Este deci preferabil ca si profesorii universitari din Romania sa imite exemplul colegilor lor din Canada.

Romanian Global News

Read Previous

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a pregătit moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Ce se reproșează guvernului PNL-USR-UDMR în problema românilor de pretutindeni?

Read Next

Cântarea polifonică la aromânii fărșeroți, înscrisă în Inventarul național de patrimoniu cultural imaterial