Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Maia Sandu spune ce i-a cerut lui Kozak la Chișinău. Așa o fi?

Președintele Maia Sandu spune că în cadrul întrevederii cu Dmitrii Kozak la Chișinău i-a cerut retragerea trupelor și munițiilor de la Cobasna, transmite www.stiripesurse.ro , preluat de Romanian Global News.
„Eu am reiterat această urgență pe care o vedem noi, pentru că există un pericol ecologic în cazul în care se întâmplă ceva acolo. Partea rusă a zis că ei la fel împărtășesc această îngrijorare și sper să ajungem la un acord”, a declarat Maia Sandu.
Președintele a discutat în cadrul emisiunii și despre conflictului transnistrean, menționând că o soluție încă nu a fost identificată.
„Nu există o soluție simplă, dar este de datoria noastră să căutăm această soluție și un lucru pe care îl putem face aici pe malul drept este să îmbunătățim standardele de viață, așa încât să existe mai mult interes și pe malul stâng.
Din păcate au fost mulți oameni în fruntea țării, în Guvern, în Parlament, care au beneficiat din aceste scheme. Știm că în Parlamentul care a plecat au fost deputați care au coordonat aceste scheme, nu sunt lucruri noi”, a declarat Maia Sandu.
Știri.md reamintește că șeful-adjunct al administrației Președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak, a venit pe data de 11 august într-o vizită de lucru la Chișinău.
Oficialul s-a arătat mulțumit de dialogul pe care l-a avut la Chișinău cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
Ulterior, Kozak a mers la sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, acolo unde era deja așteptat de către Igor Dodon și Vladimir Voronin.
Despre conflictul transnistrean, șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse a spus că soluția conflictului este o afacere internă a Moldovei și a Transnistriei.
„Rusia este pregătită să ajute părțile să ajungă la un acord. Aceasta nu este treaba noastră, aceasta este treaba Dvs. internă, veți ajunge la un acord”, a spus Dmitrii Kozak.

Romanian Global News

Read Previous

Petrișor Peiu: PNDL 3: De la Marie-Antoinette la Klaus Iohannis

Read Next

Nicolae Negru: Pași mici, pe loc