Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Sistemul și Iohannis l-au “frăgezit” pe Ciolacu pentru a forma cu echipa Cîțu un USL 2

Peste 30 de parlamentari PNL, susţinători ai lui Ludovic Orban la congresul din 25 septembrie, au transmis un val de mesaje pe Facebook prin care cer taberei Cîţu să se delimiteze de orice colaborare cu PSD şi să nu încerce formarea unui nou USL, scrie Adrian Cimpoi în https://60m.ro, preluat de Romanian Global News.

Mesajele vin în contextul în care senatorii şi deputaţii din tabăra Cîţu, membri în Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au reuşit, cu sprijinul tacit al PSD, blocarea dezbaterii moţiunii de cenzură depuse de USr PLUS şi AUR împotriva guvernului.
”Aşa începe totul… PSD cere. PSD comandă PNL ceea ce trebuie să facă. PSD să fie servit. PSD aşteaptă ca PNL de la guvernare să îi rezolve urgent ….. x, y, z. Indiferent de argumentele de bun simţ. Florin, are you kidding me? Cum de ne-ai adus aici? Tu lângă PSD şi negociindu-se pentru tine cu PSD? Incredibil”, a scris pe Facebook Violeta Alexandru, fosta preşedintă a PNL Bucureşti, şi una dintre apropiatele lui Ludovic Orban.
”Ii invit pe colegii care cocheteaza cu optiunea unei sustineri a PSD sa reflecteze bine ce spatiu de manevra din perspectiva reformelor ar mai avea un guvern liberal in respectiva ipostaza. Cum vom putea duce la indeplinire agenda de reforme pe care ne am asumat-o? Cu ce costuri?”, a scris şi fostul ministru al Finanţelor, Alexandru Nazare, revocat din funcţie de Florin Cîţu.
”PNL nu doreşte un USL 2.0. Ce este cert, nu dorim o altă faţetă a USL-ului şi nu vom primejdui viitorul României prin acceptarea unei alianţe toxice pentru obţinerea unei majorităţi parlamentare. Astfel încât, singura soluţie pentru România este coaliţia de dreapta PNL-USRPLUS-UDMR”, a scris, la rândul său, deputatul liberal de diaspora Valentin Făgărăşian.
”Un guvern minoritar PNL, susţinut tacit de PSD, este inacceptabil din punct de vedere politic! O astfel de construcţie ar avea repercursiuni dezastruoase asupra Partidului Naţional Liberal, aşa cum s-a mai întâmplat… Am fost unul dintre cei care au criticat vehement formarea USL şi istoria a dovedit că asocierea cu PSD a fost una extrem de nocivă. De asemenea, situaţia economică a ţării nu ne permite să facem experimente populiste, marca PSD. Avem nevoie de continuarea investiţiilor, a reformelor din instituţiile statului şi de măsuri sustenabile de creştere economică şi dezvoltare”, a scris şi deputatul PNL Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş.
”Eu nu îmi doresc un Guvern PNL susţinut de PSD, cine vrea o majoritate cu PSD face rău nu doar PNL-ului, ci electoratului nostru care ne-a mandatat cu încredere. Singura soluţie posibilă în haosul în care ne aflăm acum este continuarea actualei coaliţii de guvernare, care are deja sprijinul românilor”, a scris deputatul Antonel Tănase, fostul şef al cancelariei pe vremea când Orban era prim-ministru.
”Pe 6 decembrie, românii ne-au ales să punem în aplicare programul de dezvoltare a României prezentat în campania electorală. În calitate de senator al Partidului Naţional Liberal, am fost ales de cetăţenii judeţului Mureş pentru o guvernare liberală fără PSD! Nu voi accepta şi nu voi susţine o nouă majoritate în Parlament cu PSD. Prin Noi Înşine!”, a scris pe Facebook deputatul Ioan Chirteş, preşedintele comisiei parlamentare de control al SRI.

Romanian Global News

Read Previous

Au discutat Bogdan Aurescu și Nicu Popescu despre retrocedarea propietăților care au aparținut Mitropoliei Basarabiei? Dar despre așa zisa națiune civică moldovenească?

Read Next

8 septembrie: Nașterea Maicii Domnului (Sfânta Marie Mică)