Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Adrian Pătrușcă: Parcă cineva SE TEME că am putea scăpa de COVID. Întrebarea este: DE CE?

În ciuda eșecului flagrant al vaccinării în Israel, Marea Britanie și alte țări „ultravaccinate”, autoritățile continuă să promoveze agresiv vaccinurile și să blocheze utilizarea tratamentelor ieftine, cum este Ivermectina, scrie Adrian Pătrușcă în www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Un editorial de Wayne Allyn Root pentru FrontPage Magazine pe care l-am tradus pentru cititorii ActivNews.

Doamne, ce săptămână a fost! Lucrez de zeci de ani în presă și niciodată nu am asistat la o asemenea revărsare de minciuni, exagerări și înșelăciuni flagrante. Totul, cu scopul de a face lumea să se vaccineze. De ce?

Să începem cu vaccinul însuși. Rezultatele din Israel dovedesc că totul este o impostură, o mascaradă și o escrocherie. Guvernul american și Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) susțin că vaccinul este singura noastră șansă de supraviețuire. Și că persoanele sunt internate în spitale și mor cu COVID-19 pentru că nu sunt vaccinate.

Cele două argumente sunt minciună curată.

În primul rând, știați că orice persoană care moare în termen de 14 zile de la vaccinare este considerată ca fiind „nevaccinată”? Nici o mirare, deci, că pretind că cei care mor nu sunt vaccinați. Dacă mori de COVID-19, fie că ești vaccinat, fie că nu, te trec la nevaccinați.

Dacă un om de afaceri din sectorul privat ar fi încercat această pungășie, ar fi înfundat pușcăria pentru douăzeci de ani.

CDC mai folosește și statistici cu decesele COVID-19 mergând în urmă până în luna ianuarie, pentru a pretinde că decesele sunt aproape exclusiv din rândurile nevaccinaților. Aceasta, deoarece la începutul anului aproape toată lumea era nevaccinată.

Asta se numește falsificarea cifrelor. Probabil că CDC folosește aceiași Democrați care au falsificat și furat alegerile din 2020.

Mai grav, presa a ținut sub tăcere dezastrul care se petrece acum în Israel.

Israelul este țara cea mai vaccinată din lume. Cu toții au primit vaccinul de la Pfizer. La început, decesele și spitalizările au scăzut aproape de zero. Israelul și-a proclamat victoria asupra COVID-19.

Însă totul s-a schimbat. Astăzi, o explozie de COVID-19 a copleșit Israelul vaccinat. Spitalele sunt pline. Oamenii mor.

În acest moment, Israelul, țara cea mai vaccinată din lume, are mai multe infectări cu COVID pe locuitor decât orice altă țară din lume.

În acest moment, 0,2% din totalul populației din Israel se îmbolnăvește de COVID-19 în fiecare zi.

Săptămâna trecută a fost cea mai proastă săptămână pentru Israel de la începutul epidemiei de COVID. Israelul stabilește recorduri de persoane vaccinate și internate. Decesele au explodat.
Situația este atât de gravă, încât Suedia, țara fără măști și lockdown-uri, a interzis intrarea turiștilor din Israel. Mai multe alte țări din UE au urmat exemplul.

Nu doar că vaccinul a eșuat: este un fiasco răsunător. S-a terminat. Nu mai merge. Și, așa cum au prezis prietenii mei doctori holistici, aceasta face următorul val mult mai rău. Acești medici susțin că persoanele vaccinate sunt mult mai contagioase; poartă încărcături virale mai mari și sunt mult mai susceptibile să contracteze o formă grea a bolii decât o persoană dotată cu „imunitate naturală”.

Acest experiment cu un vaccin „experimental, doar pentru uz de urgență” este un eșec colosal. Un eșec periculos și mortal.

Însă, în acest moment, Biden, CDC și presa americană promovează vaccinul, vaccinarea obligatorie și pașapoartele de vaccinare mai agresiv ca niciodată. Întrebarea este de ce?

De ce forțarea fiecărui american să se vaccineze este atât de importantă exact în momentul în care cazul Israelului dovedește că vaccinul pe care îl promovează este un eșec dramatic, periculos și mortal?

Și nu este vorba numai de Israel. În Marea Britanie, majoritatea deceselor de COVID-19 din ultima lună s-au înregistrat printre persoanele vaccinate. Iar rata deceselor de COVID-19 în Marea Britanie, astăzi, este în mod dramatic mai mare decât în urmă cu un an – când vaccinul nu exista.

Pe lângă toate acestea, VAERS, sistemul american de raportare a efectelor adverse ale vaccinării, arată că vaccinul însuși provoacă rate uriașe de decese și de efecte adverse grave, soldate cu invaliditate.

Astfel, americanii vaccinați mor sau se îmbolnăvesc grav din cauza vaccinului, pe lângă faptul că mor sau se îmbolnăvesc grav de COVID-19 după ce s-au vaccinat.

Și nimic din toate acestea nu apare la știri. O amnezie mediatică totală.

Și mai grav, aceleași guvern, CDC și presă încearcă cu disperarea să denigreze și să calomnieze medicamentul care reușește cel mai bine să trateze COVID-19. Ivermectina.

În următorul meu editorial, vă voi prezenta dovezi concrete din lumea întreagă că Ivermectina este miraculos de eficientă împotriva COVID-19.

Ceva nu se leagă. De parcă cineva s-ar teme să vă însănătoșiți cu adevărat de COVID.
Întrebarea este DE CE?

Romanian Global News

Read Previous

Mai sunt totuși câțiva studenți vii care iubesc liberatatea! Aceștia se opun discriminării propusă de slugile Big Farma din Universitatea București

Read Next

SECULARISMUL SE CLATINA: TEXAS SCOATE AVORTUL IN AFARA LEGII