Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Enigma uriașei Operațiuni Speciale a Pentagonului, lansată cu 3 MINUTE înainte de încheierea mandatului lui Trump

Pe 20 ianuarie 2021, la ora 11.57 a.m., Pentagonul a delegat gestiunea unei enorme părți din Internet unei companii create doar de câteva săptămâni. Programul s-a încheiat în urmă cu câteva zile, în același mister în care a început, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Pentagonul și-a reluat recent controlul asupra celor 175 de milioane de adrese IP pe care le-a activat subit, relatează Washington Post.

Misteriosul program a atras atenția experților din domeniul informaticii din cauza momentului bizar în care a fost lansat, în plină schimbare de președinție, după niște alegeri cu o mare tensiune politică și acuzate de fraude masive, dar în special din cauza dimensiunilor uriașe, nemaivăzute, ale operațiunii.

Pentagonul i-a cedat unei companii absolut anonime până în acel moment, Global Resource Systems (GRS), cu sediul în Florida, controlul a aproape 6% dintr-o secțiune de Internet numită IPv4 (Internet Protocol version 4. Aceasta înseamnă circa 175 de milioane de adrese IP, fiecare dintre ele valorând la licitație minimum 25 de dolari.

Aceste adrese IP, care se aflau sub controlul Pentagonului de zeci de ani, dar erau neutilizate, au fost activate sub controlul GRS.

„Este colosal. Este cea mai mare operațiune din întreaga istorie a Internetului”, a declarat Doug Madory, director de analiză a Internetului la Kentik, o companie de exploatare a resurselor.

Analiștii informatici au toate motivele să fie siderați.

Compania GRS, care a primit de la Pentagon gestionarea a 175 de milioane de adrese IP din cele 4,3 milioane care reprezintă totalitatea Internetului, abia fusese creată: documentele sale de întemeiere fuseseră înregistrate în septembrie 2020.

Pentru ca misterul să fie total, GRS nu avea nici un contract federal declarat, nici un site Web vizibil public, nici o siglă sau inscripție la adresa publică din Plantation, Florida, unde avea birourile deasupra sediului unei bănci.

Potrivit investigații realizate de un reporter de la Associated Press, nu există în arhive nici o licență de exploatare la Plantation.

Reporterul s-a adresat unui angajat al clădirii de birouri unde funcționează GRS, iar acesta a găsit numele firmei pe lista de locatari și i-a sugerat să o contacteze prin e-mail.

O altă investigație, realizată de Dreuz.info, a aflat că GRS a fost înființată în Delaware, unde a fost înregistrată de un avocat din Beverly Hills.

Delaware este fieful politic al lui Joe Biden.

Singurul nume asociat cu GRS în registrul întreprinderilor din Florida coincide cu cel al unui bărbat care figura, în 2018, în registrul companiilor din Nevada, ca membru în boardul de conducere al unei firme de echipamente de securitate cibernetică și supraveghere a Internetului, numită Packet Forensics. Numele bărbatului este Raymond Saulino.

Saulino vinde în prezent echipamente de interceptare care permit organismelor de aplicare a legii să asculte indivizii în baza unui mandat emis de tribunal.

Packet Forensics are contracte federale în valoare de aproape 40 de milioane de dolari divulgate public în ultimii zece ani. Contractele erau cu FBI și cu DARPA (Defense Advance Research Projects Agency) din cadrul Pentagonului.

Nici GRS nici Packet Forensics nu au răspuns întrebărilor trimise de presă.
De asemenea, Pentagonul nu a anunțat public programul cu GRS, nici nu i-a recunoscut existența, până când Washington Post nu a scris despre el.

Dar misterul nu se oprește aici. Global Resource Systems este un nume „identic cu cel al unei companii care nu mai există de mai bine de zece ani”, declară Ron Guilmete, expert specializat în investigarea fraudelor pe internet.

Fosta GRS „trimitea spamuri folosind același IP”, explică Guilmete.

Ambele companii au sediul la aceeași adresă din Plantation, Florida. Patronii vechii firme se numesc Paul G. Yovovich și Terrance M. Granke.

După săptămâni de întrebări adresate Pentagonului de către experții cibernetici, Departamentul Apărării a oferit în cele din urmă o explicație laconică. Însă a evitat să răspundă la întrebările esențiale, în primul rând de ce a oferit gestionarea unei hălci zdravene de Internet unei companii care nu exista în urmă cu trei luni.

Brett Goldstein, șeful serviciului digital al Pentagonului, a declarat că funcționarii federali se străduiesc să „evalueze și să prevină utilizarea neautorizată a spațiului de adrese IP al Departamentului Apărării” și speră „să identifice vulnerabilitățile potențiale în lupta împotriva atacurilor cibernetice care vizează rețelele americane”.

Vineri, 10 septembrie, Pentagonul a declarat pentru Washington Post că „programul pilot”, creat de o unitate de elită numită Defense Digital Service, subordonată direct secretarului Apărării și care are sarcina de a rezolva problemele de urgență și de a face experimente pentru Armată, s-a încheiat.

„Serviciul Digital al Apărării a stabilit un plan pentru a lansa programul pilot de cibersecuritate și apoi a transferat controlul inițiativei partenerilor din Ministerul Apărării”, a declarat pentru Washington Post un purtător de cuvânt al Pentagonului.

Potrivit corporation.wiki, compania GRS nu mai este activă.

Mike Hamilton, expert în securitate informatică, declara pentru Business Insider în luna mai:

„Tipul de putere de calcul pe care o companie are nevoie pentru a putea analiza 175 de milioane de adrese IP și tehnologia pe care trebuie să o folosească semnifică probabil că acest program a fost planificat din timp.”

O lungă serie de întrebări își așteaptă în continuare răspunsul în legătură cu această Operațiune Specială a Pentagonului:

  • Are ea vreo legătură cu alegerile prezidențiale din noiembrie 2020, decise în urma votului prin corespondență și care au fost acuzate de o fraudă colosală?
  • A fost ordonată operațiunea de Donald Trump, pentru a-și crea o armă de temut după plecarea de la Casa Albă?
  • A fost ordonată de Joe Biden? Sediul din Delaware ar firmei pare să indice o legătură cu acesta.
  • Este o operațiune specială a Pentagonului, desfășurată fără cunoștința lui Trump sau Biden?
  • Are operațiunea specială vreo legătură cu Marea Resetare, al cărei pion este Biden?
  • Are vreo legătură cu Cyber Polygon, simularea unei „Pandemii Cibernetice”?

Romanian Global News

Read Previous

AUR este solidar cu Conservatorii Europeni și ia apărarea Poloniei și Ungariei în fața abuzurilor Comisiei Europene

Read Next

Senatorul Claudiu Târziu, la Forumul Economic din Karpacz: ,,Erodarea suveranității indusă de globalizare nu este o fatalitate: putem și trebuie să ne opunem!”