Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Vaccinații sunt mai PERICULOȘI decât Nevaccinații. Vaccinarea va duce la prelungirea fără sfârșit a pandemiei. Adică ce vrea și Big Farma!

Un studiu realizat de cercetătorii din California demonstrează că vaccinarea anti-COVID provoacă mutații și apariția de noi tulpini mai periculoase. Vaccinarea va duce la prelungirea fără sfârșit a pandemiei, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Încă de la începutul lunii martie a acestui an, Geert Vanden Bossche, o somitate în domeniul virusologiei și vaccinologiei, avertiza că anticorpii produși de vaccinurile anti-COVID vor anihila reacția naturală a sistemului imunitar, fapt care va duce la apariția de noi tulpine virale.

„Vaccinarea poate transforma COVID-19 într-o armă biologică de distrugere în masă”, afirma Vanden Bossche.

Avertismentul lui Bossche a fost reluat și de alte somități medicale, cum ar fi Luc Montagnier, Robert Malone, Peter McCullough, însă apelurile lor au fost ignorate de autorități, care au mers orbește înainte cu vaccinarea în masă.

Iată însă că, acum, un grup de cercetători din California confirmă că tot ceea ce au spus somitățile medicale de mai sus este perfect real.

Oamenii de știință californieni au descoperit predominanța tulpinilor virusului SARS-CoV-2 la persoanele vaccinate și infectate, după ce au studiat evoluția virusului în zona golfului San Francisco.

Studiul demonstrează astfel că persoanele vaccinate sunt mult mai susceptibile să se infecteze cu tulpinile SARS-CoV-2 decât cele nevaccinate.

Este mecanismul pe care Vanden Bossche îl descria astfel: anticorpii produși de vaccinuri preiau controlul asupra sistemului imunitar și apără organismul doar de o anumită formă a virusului.

La persoanele vaccinate, o tulpină nouă a SARS-CoV-2 nu este recunoscută de anticorpii specializați, produși de vaccin, iar anticorpii naturali au fost programați să nu intervină.

„Persoanele complet vaccinate sunt mult mai susceptibile decât persoanele nevaccinate să se infecteze cu tulpinile purtătoare de mutații asociate cu scăderea reacției de neutralizare a anticorpilor”, arată studiul.

Cercetătorii conchid:

„Aceste descoperiri sugerează că cazurile de infectare a vaccinaților sunt provocate preponderent de circulația tulpinilor SARS-CoV-2 rezistente la anticorpi, iar infecțiile simptomatice ale vaccinaților pot transmite COVID-19 la fel de eficient ca infecțiile nevaccinaților.”

Concluzia este că, în ciuda mesajului promovat cu agresivitate de autorități, persoanele vaccinate sunt mai periculoase decât cele nevaccinate, deoarece transmit tulpini mai rezistente și mai agresive ale virusului.

Vaccinații sunt cei care ar trebui să fie izolați.

Mai mult, anticorpii ultra-specializați produși de vaccinuri creează necesitatea câte unui nou rapel pentru fiecare tulpină care apare.

Așa se explică de ce Israelul, de pildă, a ajuns la a patra doză și numărul infectărilor nu scade.

De altfel, Vanden Bossche a folosit chiar date din sistemul de sănătate israelian, care demonstrează cum ratele mari de vaccinare produc presiune asupra virusului de a se transforma în tulpini cu niveluri mai mari de contagiozitate.

Romanian Global News

Read Previous

AUR a publicat înregistrarea încercării de mituire a unui deputat: Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni…

Read Next

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: Cîțu nu este important. El este fața unui sistem care complotează împotriva României de 30 de ani, care a ridicat oameni șantajabil la putere