Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Supraviețuitoarea holocaustului din Ucraina Vera Sharav, născută în România, compară nazismul cu ce se întâmplă ACUM pe planetă: „Hitler de atunci, ca și conducătorii de acum, se supunea oficialilor din domeniul sănătății”

Vera Sharav, supraviețuitoare a Holocaustului, a declarat recent, în cadrul unui podcast, că ar trebui să ne simțim „mai mult decât amenințați” în legătură cu starea actuală a măsurilor de sănătate publică, inclusiv închiderile, vaccinările forțate și testarea perpetuă, relatează LifeSiteNews, citat de www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Referindu-se la mișcarea nazistă, Sharav a spus: „Frica este un instrument psihologic extrem de puternic, care a fost folosit de politicieni dintotdeauna, iar naziștii au fost deosebit de pricepuți în acest sens”.

Născută în România, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Vera Sharav a fost deținută de copil într-un lagăr din Ucraina, iar tatăl său a pierit în Holocaust.

Sharav a fost adusă la podcast pentru a discuta despre îngrijorările gazdei cu privire la direcția în care crede că se îndreaptă măsurile de sănătate publică. Au discutat o serie de subiecte care au legătură cu răspunsul la COVID-19 luat de diverse guverne.

În opinia gazdei, Trish Wood, există paralele între narațiunea care înconjoară situația COVID-19 și narațiunea obișnuită în Germania în timpul nazismului, care a fost folosită pentru a subjuga cetățenii.

Vera Sharav a fost de acord că este logic să vedem asemănări între acea perioadă și vremurile noastre. O preocupare deosebită pentru Sharav și Wood este faptul că medicii de atunci, ca și cei de acum, au fost în mare parte prinși de idei care au făcut rău oamenilor la o scară semnificativă.

Supraviețuitorul Holocaustului a menționat în mod special eugenia ca fiind un subiect care i-a preocupat pe medici în perioada premergătoare mișcării naziste din Germania. „În prima parte a secolului [XX], întreaga instituție academică a fost infuzată de eugenie, pornind de la Darwin”.

Sharav crede că ideea darwinistă a „supraviețuirii celui mai adaptat” a fost adoptată de oficialii din domeniul sănătății publice. „Ceea ce se întâmplă cu o politică de sănătate publică este că oficialii din domeniul sănătății publice decid cine trebuie să trăiască și cine trebuie să moară.” Această mentalitate este, în opinia ei, cea care a dus la tragediile care au avut loc în Germania.

Ea este îngrijorată de faptul că aceeași mentalitate a devenit omniprezentă în discursul medical și de sănătate publică din zilele noastre. „Am ajuns la concluzia că, atunci când medicii se aliniază cu guvernul – corporațiile, de altfel – ei renunță la responsabilitatea lor morală și profesională față de pacientul individual.”

„În calitate de funcționari publici, ei vorbesc despre un bine mai mare. Cine are autoritatea de a decide care este binele mai mare? … Dacă indivizii sunt asupriți sau repuși la statutul de cetățeni de mâna a treia … ce fel de societate este aceasta? Ne aflăm acum la poarta acestei societăți.”

Când a fost întrebată dacă crede sau nu că suntem de fapt în pragul unei societăți de tip nazist și de ce, Sharav a răspuns categoric: „Categoric da… Unul dintre principalele lucruri care s-au întâmplat în aceste 18 luni de pandemie este că frica a fost principala armă, care i-a împiedicat cu adevărat pe oameni să gândească limpede. I-a izolat pe oameni și i-a învățat pe copii să nu aibă încredere în ceilalți oameni: „S-ar putea să fie infectați, s-ar putea să mă infecteze pe mine”.

În plus, ea a declarat că pașapoartele de vaccinare „sunt poarta de acces către un stat totalitar de supraveghere”. Ea a adăugat: „așa a fost în timpul naziștilor, așa a fost în timpul lui Stalin, așa a fost în timpul lui Mao – așa este încă în China – aici ne îndreptăm dacă permitem să se întâmple acest lucru.”

Sharav a spus că Holocaustul a implicat o legătură unică între instituția medicală și obiectivele naziștilor. „Hitler de atunci, ca și conducătorii de acum, se supunea oficialilor din domeniul sănătății. Nouă ni se spune în mod constant: „noi urmăm știința”.” Ca urmare, ea spune că asistăm acum la o „răsturnare completă a civilizației umane”.

Ea a spus că o mare parte din vina pentru starea actuală a lucrurilor trebuie să fie pusă la picioarele adulților care trebuie să se „trezească” și care „umblă ca niște zombi”. Ea a declarat că „mascarea forțată este echivalentul stelei galbene a lui David pe care noi, ca evrei, trebuia să o purtăm. Ne înjosește umanitatea ca ființe umane libere”.

Romanian Global News

Read Previous

În discuțiile purtate de Kulminski cu secretarul adjunct al SUA pe Europa Centrală și de Est, Robin Dunnigan, nu s-a pomenit nimic de retragerea trupelor ruse de pe teritoriul R. Moldova. Oare de ce?

Read Next

Senatorul Claudiu Târziu (AUR): A sosit momentul, domnule Cîţu să vă eliberăm de povara unei sarcini pe care aţi dovedit că nu o puteţi duce