Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 2, 2021

O mamă tânără din Washington, perfect sănătoasă, a murit după vaccinul anticovid de la Johnson&Johnson. Twitter a cenzurat imediat postarea în care era specificată cauza decesului

Jessica Berg Wilson, o mamă în vârstă de 37 de ani din Washington, era o femeie sănătoasă și plină de viață care a murit subit pe 7 septembrie. Potrivit necrologului, medicii au diagnosticat-o cu trombocitopenie trombotică indusă de vaccin (VITT), scrie The Defender. citat de www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

VITT este o afecțiune rară, și uneori fatală, de coagulare a sângelui, declanșată de vaccinurile anticovid.

Într-un interviu exclusiv pentru The Defender, Tom Wilson, soțul Jessicăi, și Thomas Ivancie, unchiul ei, au declarat că verificatorii de fapte de pe Twitter – care nu au vorbit niciodată cu familia lor pentru a verifica povestea Jessicăi – au aplicat etichete „înșelătoare” și „dezinformatoare” necrologului ei.

Din cauza etichetelor de pe Twitter, oamenii nu au putut accesa necrologul Jessicăi și nici nu au putut distribui povestea.

Pe 29 august, Jessica a mers la o farmacie din Seattle pentru a-și face vaccinul COVID și i s-a spus că va primi vaccinul Johnson & Johnson (J&J). Jessica nu avea probleme de sănătate subiacente, a declarat soțul ei.

Jessica s-a opus „vehement” să facă vaccinul, „având în vedere statutul ei de mamă casnică, starea de sănătate bună și vârsta tânără, în combinație cu riscul cunoscut și necunoscut al unui vaccin nedovedit”, a declarat Wilson.

Dar Jessica a fost presată să se vaccineze din cauza unui mandat de vaccinare la școala copilului lor, care cerea ca „mamele de cameră” care doreau să servească în clasă să fie complet vaccinate.

Jessica s-a îmbolnăvit după ce a primit vaccinul de la J&J și a mers la camera de urgență a Centrului Medical UW.

Jessica fusese vaccinată și suferea de diverse simptome severe. Însă medicii au insistat să îi facă Jessicăi vaccinul anticovid și au trimis-o acasă. Ei nu au urmat niciun alt tratament.

Odată ajunsă acasă, Jessica și-a pierdut cunoștința și a fost transportată cu ambulanța la UW Medical Center din Seattle, unde medicii au diagnosticat-o cu VITT. O echipă de medici a lucrat pentru a ușura presiunea de pe creierul Jessicăi, dar, în cele din urmă, a fost prea târziu.

Ca tânără mamă, Jessica a fost o ascultătoare dedicată a emisiunii lui Robert F. Kennedy Jr. „RFK, Jr. The Defender”, un podcast. Ea era bine informată despre vaccinurile COVID și se opunea categoric să facă vaccinul.
În elogiul lui Ivancie, acesta a spus:

„Jessica a murit ca urmare directă a unui vaccin experimental – un vaccin pe care ea s-a opus vehement să-l ia. Jessica s-a simțit constrânsă. S-a simțit jefuită de capacitatea ei de a alege. Abilitatea ei de a spune „nu” – de a spune nu unei proceduri medicale pe care nu o dorea – i-a fost luată”.

În necrologul ei se spunea:

„În timpul ultimelor săptămâni din viața ei, lumea s-a întunecat cu mandate de vaccinare cu mână grea. Guvernele locale și de stat au fost hotărâte să îi ia dreptul de a-și consulta înțelepciunea și de a se bucura de libertate.
Pasiunea ei de a se implica în mod activ în educația copiilor ei – care includea să fie o mamă de cameră în clasa copilului ei – a fost, încă o dată, blocată de un mandat guvernamental.”

Jessica a fost informată că nu poate intra în campusul școlii fiicelor sale, indiferent de motiv, decât dacă este vaccinată, iar ca o mamă devotată, Jessica dorea să își poată duce copiii la școală și să facă voluntariat acolo, la nevoie. Astfel, sub constrângere, a cedat și a făcut vaccinul.

Romanian Global News

Read Previous

Ce a mai rămas din Franța! Dictatura marxistă din Franța subordonată Big Farma dorește obligarea cu orice preț a poporului francez la vaccinare!

Read Next

Avocatul Poporului: Suspendarea intervențiilor chirurgicale, consecințe dezastruoase. Când va fi Arafat anchetat și judecat pentru românii morți la porțile spitalelor! Cine este complice cu el? Ce face Parchetul?