Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Kevin Downey Jr.: New York a căzut în mâna comuniștilor

Restaurantele din New York au pierdut 40-60% din clienți, datorită acestor pașapoarte. Am văzut videoclipuri cu certuri și bătăi în restaurante pe tema obligativității pașapoartelor verzi, precum și BLM protestând împotriva unui restaurant care a cerut dovada vaccinării unor femei de culoare, scrie Kevin Downey Jr. într-un articol PJ Media, tradus de https://tribuna.us și preluat de Romanian Global News.

Cetățenii se opun, dar cam prea târziu. Răul a fost făcut, iar comuniștii merg înainte cu planul lor.

Să analizăm un pic pagubele rezultate din lupta anti-COVID:
De Blasio a distrus din nou economia orașului New York prin regula sa privind pașaportul de vaccinare, de care unele persoane de culoare sunt deranjate. Ordinul interzice accesul celor nevaccinați în baruri, restaurante, săli de sport și la spectacole live.
Guvernatorul NY, Hochul, a emis un mandat de vaccinare în urma căruia 000 de eroi din domeniul medical au devenit șomeri, fără a avea dreptul să solicite ajutor de șomaj. Recent a făcut același lucru profesorilor și personalului școlilor din New York.
Cuomo a ucis aproximativ 15.000 de bătrâni pentru că a refuzat ajutorul lui Trump și încă nu a fost pedepsit. Ba chiar a scris o carte în care se laudă cu „abilitățile sale de conducător“ în timpul pandemiei COVID. S-ar putea să trebuiască să renunțe la cele 5,1 milioane de dolari pe care i-a obținut cu respectivul manuscris.
Rata omuciderilor a crescut cu 30% la nivel național, cea mai mare creștere din istorie, după ce liderii comuniști au eliberat un număr record de criminali din închisori, anul trecut.
Mass-media de stânga sunt complici loiali ai celor ce simpatizează comunismul. Iată un citat din „știrile“ MSN:
„De Blasio a sugerat în repetate rânduri că orașul va implementa mandate din ce în ce mai stricte pentru a obține nivelurile de vaccinare la care cea mai mare parte a populației din New York să fie aproape complet protejată împotriva COVID-19.“
„Aproape complet protejată“? Aparent, canalele de știri de stânga nu au aflat că vaccinarea nu împiedică infectarea sau transmiterea COVID. Îmbolnăvirea după vaccinare nu mai reprezintă cazuri rare; apare acum peste tot în lume și poate pune viața oamenilor în pericol.

Este ușor de înțeles de ce nu știe MSN aceste lucruri (glumesc doar, desigur că le știu). Centrele noastre pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) nu sunt chiar locul potrivit pentru a afla informații legat de COVID. Concluzia unui interviu realizat de Tucker Carlson, pe tema imunității naturale versus vaccin și alte întrebări curente, este: „În loc de studii serioase care să răspundă la aceste întrebări, am avut un mare gol. Drept urmare, golul respectiv a fost umplut cu opinii politice“.
Așadar, și CDC este complice cu democrații. Deloc surprinzător.
Bine de știut! Acțiunile Moderna valorau $73 acum un an. Astăzi sunt cotate la $315,47.

Comuniștii câștigă întotdeauna
Ca și cum nu ar fi cauzat deja suficient de multe probleme unuia dintre cele mai mari orașe ale lumii, de Blasio se gândește să candideze pentru postul de guvernator. De ce să falimentezi doar orașul când poți distruge tot statul?

Nici Andrew „Fingers“ Cuomo nu iese din cursă. Are 18 milioane de dolari în cufărul de război și, în mod șocant, unii oameni vor să-l vadă din nou la conducere. Un sondaj în care el apare ca favorit al democraților din stat a fost publicat după ce procurorul general din NY, Letitia James, a informat lumea cu privire la ceea ce majoritatea newyorkezilor știau deja: Cuomo este un afemeiat.
Și Los Angeles o ține acum una și bună cu mandatele. În ciuda dovezilor copleșitoare din Texas, Florida și Suedia care arată că mandatele sunt inutile, L.A. tocmai a aprobat cel mai draconic ordin de până acum. În Los Angeles va fi obligatoriu să arăți pașaportul de vaccinare nu numai pentru a intra în săli de sport, baruri, restaurante și la spectacole live, ci și pentru a avea acces în mall, la spa, la zona de joacă, la muzeu, sau la coafor.

Dacă am fi la jocuri de noroc, aș paria că următoarele orașe vor cădea pradă comuniștilor: San Francisco, Seattle, Portland și Chicago. În Chicago, procurorul de stat, Kim Foxx, a decis recent să nu cerceteze penal membrii unei bande după un schimb de focuri masiv, deoarece … știți voi de ce. Foxx a decis că nu există suficiente dovezi pentru a-i condamna pe cei implicați, în ciuda faptului că o parte a violențelor au fost filmate.

Toate acestea au avut loc în primele nouă luni de mandat al lui Biden. Țineți-vă bine și cumpărați muniție.*

  • Notă către orice membru al forțelor de ordine: aceasta nu este o instigare la violență, ci doar niște sfaturi personale de apărare de la un bărbat care observă cum comuniștii pun stăpânire pe țara noastră. Și vă rog să le dați pace mămicilor iritate la ședințele consiliului școlar. În afară că încep să incendieze orașe, caz în care suntem siguri că veți acționa în consecință pentru a opri nebunia, așa cum ați făcut-o anul trecut în Chicago, Minneapolis, Seattle, Portland, Los Angeles etc.

Romanian Global News

Read Previous

Pactul Stalin-Hitler și consecințele lui pentru actuala regiune Cernăuți. Decembrie 1940

Read Next

Polonia mereu demnă în fața Uniunii Europene!