Breaking News :

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

octombrie 16, 2021

Referendum TVR: Confruntare între oponenții și promotorii Big Farma ai obligativității certificatului de vaccinare. Cititorii Hotnews au votat: 83% împotriva certificatului de vaccinare

Luni 11 octombrie, la Televiziunea Română a avut loc prima ediție a emisiunii „Referendum”. Subiectul dezbătut a fost obligativitatea certificatului de vaccinare (verde), scrie https://r3media.ro, preluat de Romanian Global News.

De partea obligativității au fost dr. Adrian Marinescu, director medical Institutul Matei Bals, dr. Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta” și Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate, iar de cealaltă au fost Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasa, dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat, și Pompiliu Diplan, activist civic.
Cu ocazia emisiunii, telespectatorii au putut vota asupra temei de dezbatere, într-un sondaj publicat pe siteul Hotnews.ro. La întrebarea „Sunteți de acord cu obligativitatea Certificatului verde COVID-19 pentru anumite categorii profesionale?”, 83% dintre respondenți au răspuns cu „Nu”, în timp ce doar 17% au fost de acord.

Iată principalele declarații ale protagoniștilor:
Dr. Anca Nițulescu: Mutațiile virale pot fi mai multe. Vaccinarea chiar dacă se va ajunge 100% nu este soluția pentru oprirea pandemiei.
Vedem reacțiile adverse severe, miocardita, pericardita. Acestea nu erau la început.

Dr. Beatrice Mahler: Studiile arată că la persoanele infectate cu tulpina Delta eficacitatea e mai scăzută, dar e suficient ca persoana să nu dezvolte forme severe. Avem posibilitatea ca pacienții să primească tratament antiviral gratuit, dar asta nu exclude la o persoană nevaccinată posibilitatea unei evoluții severe.

Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă: Consider util vaccinul, dar nu încerc să știu care sunt dedesubturile acestui medicament.
Nu există nicio rețetă democratică în care statul să impună chestiuni dincolo de dreptul de a alege a unei persoane.
Acolo unde statele întâmpină probleme e preferabil să convingi societatea, nu prin restrictii, ci prin politici publice.

Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: Lupta cu un virus e dificilă. Nu e un dușman care stă în față, ci unul care în urmă cu 70 de ani omora copii, nepoți.
E o certitudine că acest certificat verde respectă libertatea individuală și una dintre poruncile creștine: iubește-ți aproapele ca pe tine însuți. A te vaccina înseamnă să-și iubești aproapele ca pe tine însuți.
vaccinarea ca politică publică există de foarte mult timp.
Pompiliu Diplan: S-a spus că nu suntem într-o situație de război. Fals! Nu mai există gripă și pneumonie astăzi. Testele PCR nu puteau distinge între gripă și virus. Nu ne putem baza pe aceste teste și aceste cifre.
INSP a declarat 277 de morți de COVID în total.
Nu e cazul să ne punem poalele în cap și să zicem că trebuie să vaccinăm toată populația.
S-a multiplicat cu 5 numărul de cazuri în România față de anul trecut, Superspreder se numesc vaccinații.
Dr. Adrian Marinescu, medic Matei Balș : Îi fac o invitație distinsului invitat să vină la camera de gardă, să-i arătăm realitatea. Oameni care nu pot să respire, stau în fața camerei de gardă că nu au cum să intre.
Ați fost într-un spital COVID?

Pompiliu Diplan: Nu am fost într-un spital, nu mi s-a dat voie.
Mergem mâine, Merg la ATI. Am curaj să merg în toate aceste secții.
Nu sunt fake news aceste imagini. Problema e că se ajunge aici, că medicamente care ar putea fi utilizate nu se folosesc.
Întrebare: Cum e posibil ca o persoană vaccinată de două zile să se îmbolnăvească?

Dr. Beatrice Mahler, manager Institutul „Marius Nasta”: E nevoie de timp ca organismul să producă anticorpi.
Vaccinul odată administrat va stimula producerea de anticorpi.
Dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat: Proteina Spike este patogenică.
Toată lumea se bazează pe anticorpi. Faptul că ai mulți anticorpi nu înseamnă că aceștia te și apără.
Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă : Nu trebuie să corelăm dorința de vaccinare cu obligativitatea certificatului verde.
Ideea de a începe vaccinarea obligatorie.
Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: Există foarte multe țări unde acest certificat verde a început să fie solicitat și acolo nu există această dezbatere. Pentru că acolo peste 70% din oameni s-au vaccinat.
Cătălin Raiu, expert OSCE pe libertate religioasă: Problema e că tu ai o profesie și dintr-odată ți se limitează dreptul exercitării unei profesii.
Vlad Mixich, specialist în politici de sănătate: În SUA dacă vrei să practici medicină trebuie să te vaccinezi.
Există drepturi la care avem acces atâta timp în care nu punem în pericol libertatea altora.
Dr. Anca Nițulescu, Asociația Medici pentru consimțământ informat: Ce se întâmplă acum, se pornește de la o premisă greșită. Nu s-a luat în considerare imunitatea naturală, dobândită prin boală. Foarte mulți medici au făcut boala.
Medicii poartă echipament de protecție. Echipamentul protejează si medicii, și pacienții.
Tratamentul bolii și aplicarea unor tratamente preventive, aceasta e soluția. De exemplu, ivermectina.
Acest certificat împinge populația în două direcții: vaccinarea obligatorie sau testarea. Nu se recunosc testele de anticorpi.
Dr. Adrian Marinescu, medic Matei Balș: A spune că atunci când ai un echipament nu ai risc de infectare nu e corect.
E vorba și de protecția personalului medical. Există risc mare de formă severă.
Dacă eu mă îmbolnăvesc, cine mai tratează pacienții?
Nivelul de anticorpi – nu poți stabili cât e nivelul de anticorpi protectori.

Pompiliu Diplan, activist civic: De ce suntem la doza 3 sau 4 dacă vaccinul ne protejează atât de mult.
Certificatul verde e paușal.

Romanian Global News

Read Previous

Bogdan Aurescu l-a primit, la București, pe ministrul de externe de la Chișinău care a venit să ceară bani. Nici de data asta nu s-a discutat despre retrocedarea uriașului patrimoniu al Mitropoliei Basarabiei!

Read Next

Românii au tot mai puțină încredere în UE. Or fi de vină accentele dictatoriale ale UE?