Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 2, 2021

Președintele neamț al României, poate la ordinul Germaniei, vrea să închidă România! Ticăloșiile debitate fac lumină asupra campaniei de îmbolnăviri din ultima perioadă: trebuia adoptat certificatul verde și România închisă!

Președintele republicii, Klaus Iohannis, a susținut marți o declarație de presă în care a enumerat cifre apocaliptice, a anunțat înăsprirea restricțiilor, i-a îndemnat la vaccinare pe „dragii de români”, iar pe ceilalți, i-a făcut vinovați, iresponsabili, conspiraționiști, răspânditori de știri false și oameni cu imaginație bogată – spunând că efectele adverse ale „vaccinurilor” Covid nu există decât în imaginația unora. Faptul că România nu dispune de un sistem coerent de raportare și documentare a acestora, precum VAERS, nu înseamnă că reacțiile adverse nu există, scrie Vlad Pârău pe www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Totodată, Klaus Iohannis a cerut Parlamentului adoptarea de urgență a „certificatelor verzi” și noi restricții de mobilitate sau interacțiune umană (un nou lockdown?).

Având în vedere că președintele comite fake news aproape la fiecare frază, pentru obiectivarea discursului vom face note în paranteză:

„Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei (guvernul este DEMIS și are puteri limitate, n.r.), pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor (la fel ni s-a spus și în martie 2020, fără rezultat – infectările au crescut oricum, n.r.).

Este o perioadă a suferinței, o dramă națională de proporții teribile. Nu avem însă altă opțiune decât să o depășim. Prioritatea zero este în acest moment salvarea vieții semenilor noștri, protejarea sănătății celor vulnerabili și a celor bolnavi, pe care asistența medicală îi poate ajuta să depășească cu bine această maladie. Orice alte teme trec în plan secund. Nimic, nimic nu este mai presus (nici chiar democrația, Constituția, drepturile omului?, n.r.) de viață și trebuie să facem tot ce este omenește posibil, chiar și în ceasul al XII-lea, pentru a o proteja (și cei care refuză vaccinarea nu fac decât să își protejeze viața de reacțiile adverse invalidante sau letale, n.r.).

Zi de zi, chiar în aceste momente, medicii și personalul medical din spitalele noastre (pe care politicienii guvernului și parlamentului „meu” îi șantajează să părăsească sistemul dacă nu se vaccinează, n.r.) duc o luptă epuizantă pentru viață. Dar nici sistemele medicale din țări cu o infrastructură medicală dezvoltată (câte spitale noi a inaugurat regimul Iohannis de la Colectiv până în prezent?, n.r.) nu pot face față unui număr atât de mare de îmbolnăviri (câți dintre cei care fac Covid îl fac de pe urma „vaccinului” Covid?, n.r.). Este motivul pentru care am solicitat ajutor extern (la sistemele medicale ale țărilor care nu pot face față la ele acasă?, n.r.) și suntem recunoscători tuturor statelor care ne vin în sprijin.

Dragi români, vaccinarea este singura soluție (chiar singura? de tratamente și medicamente n-ați auzit?, n.r.) care vedem că funcționează în toate statele în care pandemia a fost semnificativ redusă prin vaccinarea populației în proporție covârșitoare (așa ca în Marea Britanie și Israel, unde procentul uriaș al vaccinaților s-a regăsit în procentul uriaș al infectaților cu varianta Delta?, n.r.).

Este, în același timp, și argumentul suprem (eșecul „imunizării” prin serurile Covid e argumentul suprem? Jenant!, n.r.) împotriva tuturor celor care, contestând – cu premeditare sau din ignoranță – vaccinurile sunt indirect responsabili și vinovați de suferința semenilor (așa ca cei care impun vaccinarea cu ARNm?, n.r.) pe care, chipurile, încearcă să-i salveze de efecte secundare adverse imaginare („imaginare” ca sutele de mii raportate de VAERS și Eudra Vigilance?).

Vaccinurile anti-Covid sunt sigure și eficiente (o demonstrează cei infectați după vaccinare, ba chiar spitalizați sau morți de Covid!, n.r.), la fel cum și formele severe și decesele cauzate de această boală (cu mortalitate sub 0,002%, n.r.) sunt reale și dramatice (decesele pacienților netratați de boli cronice sau neoperați de urgență din cauza Covidului nu sunt la fel de reale și dramatice?, n.r.).

Conspirațiile și teoriile fake news fac extrem de mult rău celor încurajați să refuze tocmai soluția care le-ar putea salva viața (fake news face președintele și platforma RO-vaccinare, noi doar încurajăm informarea obiectivă -argumente și pro și contra – și libertate de alegere, n.r.).

În același timp, pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă și este nevoie de ele acum, fie că vorbim de certificatul verde, adoptat în regim de urgență de către Parlament (Senatul va trata acest subiect abia mâine, nu cumva dați un ordin parlamentului, încălcând separația puterilor în stat?), sau de alte măsuri capabile să reducă pe termen scurt mobilitatea și interacțiunea umană (alt lockdown? altă stare de urgență?, n.r.). Nu trebuie să mai pierdem nici o clipă în a le asuma și pune în aplicare (cine s-o facă, guvernul demis? iarăși dați ordine parlamentului?, n.r.), indierent cât de nepopulare ar părea (nu popularitatea, ci democrația este în joc, n.r.). Orice zi pierdută sau de ezitare poate avea efecte dramatice pentru noi toți, ca societate (așa este, suspendarea președintelui trebuie declanșată urgent, n.r.).

Dragi români, știu că este foarte greu, dar nu vă pierdeți speranța! Istoria națiuni noastre greu încercate stă mărturie (nu cumva îndrăzniți să comparați pandemia cu instaurarea comunismului sau cu războaiele mondiale?, n.r.) că atunci când am fost solidari am trecut cu bine peste cele mai cumplite încercări (solidari am fost și în primăvara anului 2020, dar nu ați respectat nici o singură promisiune din cele pentru care ne-ați cerut sacrificii, n.r.). O putem face și acum!

Vaccinați-vă! Purtați mască! Evitați aglomerațiile! Păstarați distanța socială cât mai mult timp posibil! (ușor de spus de către unul care stă doar în palate, în 5-6 case și în mașina de protocol, n.r.)

Suntem în al XII-lea ceas! (sunteți în al XII-lea ceas înainte de suspendare) Să ne protejăm și să salvăm viețile celor apropiați! (asta facem din 2020, timp în care regimul Iohannis n-a salvat viața nimănui, ba chiar a favorizat prin incompetență pierderea de vieți chiar și în spitale n.r.). Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate tuturor” (noi ne dorim să fim lăsați să ne purtăm singuri de grijă, n.r.).

Acesta este, pe scurt, discursul președintelui Klaus Iohannis. Un discurs răstit, în care a ridicat tonul, i-a certat și i-a culpabilizat pe români, a gesticulat mult și defazat față de textul citit de pe prompter și a făcut 3 întreruperi teatrale pentru a-și aranja masca „astfel încât să acopere nasul și gura”.

Un amănunt demn de remarcat, deși ne-am obișnuit deja, este că alocuțiunea președintelui nu a fost transmisă pe pagina lui de Facebook, ci pe pagina Guvernului României. Pentru cei atenți la detalii, nimic altceva decât încă o confirmare despre cine conduce, de fapt, guvernul și despre depășirea atribuțiilor președintelui, despre concentrarea puterii într-o singură mână, despre (ne)respectarea Constituției.

Romanian Global News

Read Previous

Copiii din România au părinți deștepți și responsabili: Procent uriaș de părinți care se opun vaccinării copiilor: 77,5% au răspuns `nu` la chestionarul Ministerului Educației

Read Next

AUR se opune vaccinării forțate introdusă prin certificatul verde