Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Politicienii noștri ar trebui să tremure: Se apropie Momentul Ceaușescu

Ne aflăm într-o etapă în care Marea Minciună COVID a ajuns la paroxism: ceva trebuie să cedeze în acest mecanism diabolic.

Un editorial senzațional de Paul Weston pentru The Conservative Woman pe care Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru cititorii ActiveNews, preluat de Romanian Global News.

Indiferent cât ar fi de sofisticată o campanie de propagandă, până și cei mai stupizi indivizi sfârșesc prin a se trezi atunci când realitatea pe care o văd nu mai seamănă deloc cu fantasmele cu care au fost alimentați.

Acest lucru reprezintă o periculoasă dilemă pentru elitele politice angajate în prezent în cea mai mare operațiune de spălare a creierelor din istorie.

Marea Minciună pe care încearcă să ne-o impună se rezumă pe scurt astfel: COVID-19 reprezintă o amenințare mortală pentru toată lumea, indiferent de vârstă și starea de sănătate, iar vaccinurile sunt deopotrivă sigure și eficiente.

Pentru a implementa această Mare Minciună, guvernele au folosit psihologi comportamentali care să-i terorizeze pe cetățeni și să-i aducă într-o stare de supunere pavloviană.

Potrivit dicționarului, acesta este un act de terorism – inducerea deliberată a fricii pentru realizarea unor ambiții politice.

În anii 1970, KGB, serviciul de securitate din Uniunea Sovietică, a efectuat experimente psihologice pe prizonieri civili.

Rezultatele au arătat că, atunci când cineva este bombardat cu propagandă concepută să inducă frică, nu are nevoie decât de 66 de zile pentru a ajunge într-o stare psihică opacă la realitate, la rațiune și la logică, însă deschisă la orice dezinformare cre promite atenuarea fricii, oricât de fantezistă ar fi ea…

Elita noastră politică, pretins benignă, a adoptat tactici similare KGB-ului într-un Occident așa-zis liber și democratic, provocând nebunia colectivă pe care o vedem în jurul nostru.

Purtătorii de mască fanatizați, distanțații social, credincioșii în vaccinuri experimentale, înțepătorii de copii, pișăcioșii, ipohondrii și istericii, toți sunt condiționați de frică și de minciuni.

Există consecințe logice ale acestei terori fabricate, în special o creștere a bolilor mintale și depresiilor la cei înnebuniți de asaltul fricii 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dar și la cei aduși aproape de nebunie, care sesizează propaganda, însă se simt neputincioși în fața implacabilei sale minciuni.

Există și alte consecințe. Închiderea parțială a sistemului de sănătate pentru pacienții non-COVID a provocat moartea a mii de persoane, la care cancerul și bolile cardiace au fost considerate lipsite de importanță în raport cu boala mortală care amenință planeta.

Și asta nu e tot. Zeci de mii de persoane vor muri în viitor din cauza unui sistem de sănătate pus la pământ ca urmare a închiderii sale cu scopul pretins de a-l salva.

Ca și cum ai înfometa oamenii pentru a economisi rezervele de hrană.

Efectul: miile de persoane grav bolnave, adunate în acest lung răstimp, nu vor mai putea fi niciodată tratate la timp. Cu atât mai mult în condițiile amenințării abjecte a concedierii medicilor și asistenților care refuză să se vaccineze.

În plus, avem acum un mare număr de persoane care mor sau suferă de probleme de sănătate pe termen lung în urma injectării cu substanțe experimentale ARN mesager.

Cu toate acestea, stăpânii noștri politici și din sănătate ne spun că reacțiile adverse sunt extrem de rare.

Zelul pe care îl depun nu este egalat decât de fanatismul cu care ne cer să credem în existența unei pandemii de COVID-19, deși aceasta are o rată a mortalității apropiată de cea a gripei.

Oamenii conștienți de toate cele înșirate mai sus sunt furioși și, de la o zi la alta, tot mai mulți oameni devin conștienți.

Trebuie să vină un moment în viitorul foarte apropiat în care elitele politice occidentale vor fi confruntate cu mase de milioane de cetățeni în fierbere care mărșăluiesc pe străzi.

Sâmbăta trecută am văzut mulțimi imense defilând pentru libertate la Melbourne, Paris, Amsterdam, Milano, Bruxelles și în alte locuri..

La Paris, trupele de șoc ale poliției au fost constrânse să bată în retragere, chiar dacă temporar. La Haga, protestatarii au fost forțați să dea înapoi cu tunurile cu apă.

Ceva, la un moment dat, va trebui să cedeze. Ceea ce se petrece este fără precedent sub pretinsa aparență de sănătate publică, dar, din punct de vedere al dimensiunilor, este o Mare Minciună ce poată fi comparată cu Comunismul – care a promis o utopie socialistă, iar „un stat pe cale de dispariție” a oferit o dictatură „temporară” care a fost acceptată.

Evident, realitatea a fost foarte diferită. În Uniunea Sovietică și țările satelit, domnia terorii a permis regimurilor comuniste să supraviețuiască decenii în șir.

Însă minciunile care propteau fantasma socialistă au sfârșit prin a ceda, culminând cu prăbușirea Comunismului European între 1989 și 1991.

Unele țări, precum Cehoslovacia, au avut parte de o tranziție relativ pașnică spre democrație, altele mai puțin.

În România, în decembrie 1989, brutalul dictator Nicolae Ceaușescu a fost uluit când mulțimea căreia îi vorbea a început să huiduie.

Atunci când fostul cizmar și-a dat seama că echipa sa de securitate manifestă o atitudine echivocă cu privire la siguranța sa personală, a îndepărtat-o rapid, dar fără rezultat.

În ziua de Crăciun, el și soția lui au fost împușcați de un pluton de execuție, ai cărui membri s-au luptat să facă parte din echipă și să aibă privilegiul de a-l ucide.

Mi-am adus aminte de acest eveniment remarcabil atunci când am văzut la TV masele mari de oameni protestând împotriva politicienilor lor dictatoriali.

Gangsterii din clasa noastră conducătoare dețin pentru moment toate pârghiile puterii, însă ce vor face dacă puterea poporului devine covârșitoare? Ce vor face când vor avea parte de propriul „moment Ceaușescu”?

Dacă acest lucru se va produce – și mă rog pentru asta – toată mascarada COVID se va opri cu un șoc brutal. Dacă sute de mii de oameni ar mărșălui pe Whitehall (artera care duce spre Parlamentul din Londra) cerând reîntoarcerea la libertate, politicienii vor trebui să ia o decizie piramidală.

Să ordone poliției și armatei să tragă în noi cu gloanțe de cauciuc, în prima zi, și cu gloanțe adevărate, în a doua zi? Sau să-și bage coada între picioare și să fugă, așa cum a făcut Ceaușescu?

Nu sunt foarte sigur ce vor face, însă, când privesc la această dezgustătoare strânsură de parveniți de la Westminster, nu văd bărbați din oțel. Văd niște omuleți slabi, lacomi și lași care se bălăcesc în lăturile exercițiului vanitos al unei puteri dobândite prin supunere.

Boris Johnson este doar un dictator ratat. Dacă el și gașca lui ar trebui să facă față cetățenilor furioși sunt mari șanse să o rupă la fugă și să se ascundă pradă unei terori abjecte.

Nu vă îndemn sub nici o formă la o răscoală cu furci și topoare, dar spun că am învinge dacă am acționa astfel. Este un lucru de ținut minte în cazul în care Boris, lacheul globaliștilor, ar decide să transforme democrația noastră într-o versiune bastardă a distopicului sistem de credit social chinezesc prin intermediul vaccinării obligatorii, a identității digitale și a unei monede digitale controlate de banca centrală.

Dacă ar mai trăi, George Orwell ar califica imediat aceste instrumente totalitare cu fraza pe care a folosit-o pe șleau în O mie nouă sute optzeci și patru: „o cizmă zdrobind fața unui om – și asta pentru vecie!.

Așa cum am spus, nu pledez pentru insurecție. Însă păstrați această imagine în minte când faceți o vizită la magazinul local de grădinărit și aruncați o privire la furcile cu patru dinți.

Vedeți și:
Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, ci despre impunerea unei noi dictaturi!

https://facebook.com/story.php?story_fbid=200613888889574&id=100068228936261&m_entstream_source=timeline

Romanian Global News

Read Previous

Austria se ridică împotriva dictaturii sanitare. Armata și Poliția se solidarizează cu cetățenii și vor participa ca protestatari la marea manifestație de sâmbătă de la Viena

Read Next

Sinuciderea unui manager de clinică: „Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid”!