Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Apelul la rezistență și luptă împotriva dictaturii globale al Arhiepiscopul Viganò: „Trebuie organizate mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională… În țările unde guvernele sunt obediente elitei, se vor înființa mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională”

Marți, 16 noiembrie, fostul nunțiu papal în Statele Unite, Arhiepiscopul Viganò, a lansat un apel la o Mare Alianță Anti-Globalistă a Creștinătății. O cruciadă a ultimei șanse pentru eliberarea Pământului de forțele răului, transmite Romanian Global News.

Iată mai jos textul integral al apelului lui Carlo Maria Viganò precum și înregistrarea sa video:

“Au trecut doi ani de când suntem martorii unei lovituri de stat prin care o elită financiară și ideologică a reușit să preia controlul asupra unei părți a guvernelor naționale, a instituțiilor publice și private.

Toate acestea, fără deosebire, au fost înrobite de acești noi stăpâni care promit complicilor lor putere, bani și reușită socială.

Drepturi fundamentale, care până acum erau considerate ca inviolabile, au fost călcate în picioare în numele unei urgențe: astăzi, o urgență sanitară, mâine, o urgență ecologică, după aceea, o urgență a internetului.

Această lovitură de stat globală îi lipsește pe cetățeni de orice posibilitate de apărare, deoarece puterile legislative, executive și judecătorești sunt complice la încălcarea legii, a justiției și a scopului pentru care au fost create.

Este o lovitură de stat globală deoarece acest atac criminal împotriva cetățenilor are loc la nivelul întregii lumi, cu foarte puține excepții.

Este un război mondial în care dușmanii suntem noi toți, chiar și cei care nu au înțeles încă semnificația a ceea ce se petrece.

Este un război purtat nu cu armele, ci cu decizii ilegale, cu politici economice imorale și cu limitări intolerabile ale drepturilor naturale.

Organizații supranaționale, finanțate în mare măsură de conspiratorii acestei lovituri de stat, se amestecă în guvernarea națiunilor și în viețile, relațiile și sănătatea a miliarde de oameni.

O fac pentru bani, desigur, dar și mai mult pentru centralizarea puterii astfel încât să instaureze o dictatură planetară.

Aceasta este Marea Resetare a Forumului Economic Mondial, Agenda 2030 a ONU.

Acesta este planul Noii Ordini Mondiale, prin care o Republică Universală înrobește fiecare ființă umană și prin care Religia Umanității suprimă Credința în Hristos.

În fața acestei lovituri de stat globale este necesară formarea unei Alianțe Anti-Globaliste internaționale, care să îi adune laolaltă pe toți cei care vor să se opună dictaturii, care nu intenționează să devină sclavi ai unei puteri fără chip, care nu doresc să își piardă identitatea proprie, individualitatea proprie, credința religioasă proprie.

Dacă atacul este global, atunci și apărarea trebuie să fie globală.

Fac apel la conducători, la lideri politici și religioși, la intelectuali și la toți oamenii de bună credință și îi chem să se unească într-o Alianță care să lanseze un manifest anti-globalist, respingând punct cu punct erorile și rătăcirile distopiei Noii Ordini Mondiale și care să propună alternative concrete într-un program politic bazat pe bunul simț, pe principiile morale ale Creștinismului, pe valorile tradiționale, pe protejarea vieții și a familiei, pe protejarea afacerilor și a muncii, pe promovarea educației și cercetării și pe respectul față de Creație.

Alianța Anti-Globalistă va trebui să adune laolaltă Națiunile care doresc să scape de demonicul jug al tiraniei și să-și afirme propria suveranitate, încheind acorduri de colaborare reciprocă cu Națiuni și Popoare care împărtășesc principiile lor și aspirația comună fierbinte pentru libertate, dreptate și bunătate.

Ea va avea misiunea de a denunța crimele elitei, de a-i identifica pe cei responsabili, de a-i denunța în fața tribunalelor internaționale și de a le îngrădi puterea excesivă și influența nocivă.

Ea va avea misiunea de a împiedica acțiunea lobby-urilor, luptând înainte de toate împotriva corupției oficialilor de stat și a celor care lucrează în industria informațiilor și înghețând capitalurile folosite la destabilizarea ordinii sociale.

În țările unde guvernele sunt obediente elitei, se vor înființa mișcări de rezistență populară și comitete de eliberare națională, care să includă reprezentanți ai tuturor sectoarelor sociale și care să propună o reformă radicală a politicii, inspirată de binele comun și opusă ferm proiectului neo-mathusian al agendei globaliste.

Îi chem pe toți cei care doresc să apere societatea creștină tradițională să se întrunească într-un forum internațional, care urmează să fie organizat cât de repede posibil și în care reprezentanții diferitelor țări să cadă de acord pentru a prezenta o propunere serioasă, concretă și limpede.

Apelul meu se îndreaptă către liderii politici și conducătorii cărora le pasă de binele cetățenilor lor, lăsând deoparte vechiul sistem al partidelor politice și logica impusă de un sistem înrobit de putere și bani.

Fac apel la toate națiunile creștine, de la est la vest, invitând șefii de state și forțele sănătoase din instituții, economie, muncă, universități, sănătate să se alăture unui proiect comun, renunțând la vechile sisteme și lăsând deoparte ostilitățile care sunt dorite de dușmanii umanității în numele principiului divide et impera.

Nu acceptăm regulile adversarilor noștri, deoarece acestea sunt făcute tocmai pentru a ne împiedica să reacționăm și să organizăm o opoziție eficientă și incisivă.

Fac apel la națiuni și la cetățenii lor să se alieze sub Crucea Domnului Nostru Iisus Hristos, singurul Împărat și Mântuitor, Domnul Păcii. In hoc signo vinces.

Haieți să întemeiem această Alianță Anti-Globalistă, să îi dăm un program simplu și clar și să eliberăm omenirea de un regim totalitar care adună în sine toate ororile celor mai cumplite dictaturi din toate timpurile.

Dacă mai întârziem, dacă nu înțelegem acum amenințarea care planează peste noi toți, dacă nu reacționăm organizându-ne într-o rezistență fermă și curajoasă, acest regim demonic care se instaurează peste tot nu va mai putea fi oprit.

Fie ca Atotputernicul Dumnezeu să ne ajute și să ne apere pe toți!

https://rumble.com/vpelhb-breaking-exclusive-archbishop-vigano-appeals-for-a-worldwide-anti-globalist.html

Romanian Global News

Read Previous

Despre vaccinarea forțată. Ca să nu fie dubii! Dacă mă voi vaccina forțat și o să-mi apară nu știu ce boală cu prognoză letală …o să le iau gâtul la cât mai mulți dintre cei care au votat certificatul verde

Read Next

Pași spre dictatură! Guvernul a acordat SRI statutul de „organ special de cercetare penală”