Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Cine stă în spatele cenzurii mondiale? Alianța internațională formată din politicieni de renume care urmăresc interzicerea conținutului anti-vaccin

Marele comitet internațional pentru dezinformare (IGCD) este format dintr-o „serie internațională de legislatori, consilieri politici și alți experți” care lucrează împreună „pentru a crea alianțe internaționale care să aducă strategii comune și eficiente în lupta împotriva dezinformării online”, conform The Defender. Ideea din spatele IGCD a venit de la patru membri ai parlamentelor britanic și canadian: Damian Collins și Ian Lucas din Marea Britanie, și Bob Zimmer și Nathaniel Erskine-Smith din Canada. Prima sesiune a IGCD a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie 2018, astfel încât au lucrat în liniște în fundal deja de ceva timp, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

De atunci, au organizat reuniuni în Canada și în Regatul Unit și au găzduit seminarii în SUA, la care au participat lideri spirituali, jurnaliști, directori din domeniul tehnologiei, „experți în domeniu” și lideri parlamentari din 21 de țări (Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Costa Rica, Ecuador, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Irlanda, Letonia, Mexic, Maroc, Singapore)

Potrivit IGCD, organizația funcționează ca un „forum pentru schimbul de informații, colaborare și armonizare a politicilor pentru … a atinge obiective comune între statele democratice”. Fără a ține cont de faptul că democrația nu poate exista fără libertatea de exprimare”.

Logistica grupului este asigurată de o inițiativă numită „Reset”, care pare a fi o amintire nu foarte subtilă a faptului că cenzura este o cerință pentru Marea Resetare. Ei știu că oamenii nu ar fi fost niciodată de acord cu planul Marii Resetare dacă li s-ar fi permis să discute liber despre ramificații.

IGCD ajută la punerea în lumină a grupului de fațadă al tehnocrației cunoscut sub numele de Centers for Countering Digital Hate (CCDH), având în vedere că unul dintre membrii consiliului de administrație al CCDH, deputatul Damian Collins, este, de asemenea, unul dintre fondatorii IGCD. Ambele grupuri au fost formate în 2018 și au în mod clar aceleași obiective și agendă.

Unul dintre aceste obiective este eliminarea libertății de exprimare online, ceea ce ar urma să realizeze „Online Safety Bill” propus de Marea Britanie. Nu este surprinzător faptul că Collins face parte din Comitetul pentru proiectul de lege privind siguranța online, însărcinat să examineze proiectul de lege „linie cu linie pentru a se asigura că este potrivit pentru scop”.

Într-o postare pe blog din 11 august, Collins a cerut ajutorul publicului pentru a depista contracarările, făcând capturi de ecran ale materialului incriminat și trimițându-i-le prin e-mail.

„Dacă nu se raportează conținutul dăunător, fie că este vorba de imagini teribile de automutilare, de conținut violent sau extremist sau de teorii ale conspirației anti-vaccin, acesta poate fi altfel necunoscut de autoritățile de reglementare și de guverne”, a spus el.

Este imposibil să nu observi faptul că Collins pune conținutul „anti-vaccin” în aceeași categorie cu conținutul violent și extremist care trebuie cenzurat și, în realitate, aceasta este probabil una dintre principalele categorii de informații pe care acest proiect de lege încearcă să le controleze.

După cum a relatat iNews, „Primul ministru [Boris Johnson] a insistat în repetate rânduri că puterile cuprinse în legislație ar ajuta la reprimarea … dezinformării anti-vaccin”.

Proiectul de lege privind siguranța online este catastrofal pentru libertatea de exprimare

În timp ce unii ar putea crede că este o idee bună să hrănească oamenii cu lingurița cu informații „corecte” despre vaccinuri, este important să ne dăm seama că, deși vaccinurile sunt problema de astăzi, mâine un alt subiect care vă este aproape și drag ar putea fi considerat ca fiind în afara limitelor discuțiilor publice.

Așadar, susținerea cenzurii de orice fel este o pantă alunecoasă care se va întoarce să te muște când te aștepți mai puțin.

După cum a relatat BBC News, campania „Legal to Say. Legal to Type” avertizează că, în cazul în care proiectul de lege privind siguranța online va deveni lege, firmele Big Tech vor avea o putere extraordinară.

Romanian Global News

Read Previous

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: “Armata politică din spatele generalului este una compromisă!..PSD şi PNL sunt responsabile de situaţia dramatică a României de azi”

Read Next

Cazul Furdui: 7 luni în câteva propoziții