Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Texas: Curtea de Apel menține ordinul executiv care interzice mandatele de purtare a măștii

Guvernatorul Greg Abbott a anunțat recent pe Twitter o decizie a Curții de Apel a Circuitului 5, conform căreia interzicerea mandatelor de obligativitatea a măștii în școli rămâne în vigoare, informează Rebecca Downs într-un articol Townhall, tradus de Tribuna.us, preluat de Romanian Global News.

După cum a relatat Brian Lopez de la Texas Tribune, în decizia completului de judecată alcătuit din trei judecători s-a constatat că elevii cu dizabilități nu sunt afectați:
„Cazul a fost intentat inițial în august de către Disability Rights Texas, care a acuzat că ordinul guvernatorului și aplicarea interdicției de către Texas Education Agency au pus copiii cu dizabilități în pericol și le-au blocat accesul la educația publică.
Hotărârea completului de judecată a precizat că nu exista ‘nicio vătămare concretă, sau reală sau iminentă, ca urmare a implementării’ ordinului executiv al lui Abbott.
‘Analiza instanței districtuale se bazează pe premisa greșită că singura soluție disponibilă pentru reclamanți este capacitatea școlilor lor de a impune mandate de mască’, se menționează în decizia comisiei.
Decizia reprezintă doar un alt capitol al disputei juridice de luni de zile dintre părinți, o organizație pentru drepturile persoanelor cu dizabilități și oficialii din Texas, cu privire la încălcarea de către stat a Legii din 1990 Americans with Disabilities Act, cunoscută și sub numele ADA.
Disability Rights Texas a acuzat statul de încălcarea legislației ADA și Rehabilitation Act, care interzice organizațiilor și angajatorilor să excludă sau să refuze persoanelor cu dizabilități șanse egale de a beneficia de ajutoarele și serviciile oferite de program“.
Decizia comisiei, așa cum au subliniat Emily Donaldson și Talia Richman pentru The Dallas Morning News, a anulat o ordonanță a judecătorului federal Lee Yeakel, care hotărâse că interzicerea mandatelor de purtare a măștii încălca drepturile elevilor cu dizabilități.
Potrivit lui Donaldson și Richman:
„În hotărârea sa, Yeakel a concluzionat că ordinul executiv al guvernatorului a interferat cu abilitatea școlilor de a-și îndeplini obligațiile ce le revin în baza legii federale privind persoanele cu dizabilități.
Judecătorii Circuitului 5 au respins însă ideea că absența mandatelor de purtare a măștii ar aduce vreun prejudiciu elevilor implicați în proces.
‘Riscurile ca acești reclamanți să se infecteze cu COVID-19 sunt cu siguranță reale, dar pretinsa vătămare adusă reclamanților prin implementarea [ordinului guvernatorului] este, în acest moment, mai mult abstractă’, au scris judecătorii.
Citește și Texas: Guv. Abbott interzice complet mandatele de vaccinare impuse de orice angajator
Ei au contestat, de asemenea, ‘ordonanța la nivel general’ a lui Yeakel, care interzicea aplicarea interdicției lui Abbott în toate școlile publice din Texas, considerând decizia mult prea amplă.
Interdicțiile trebuie să fie adaptate la o situație restrânsă, au scris ei, adăugând că ordonanța lui Yeakel e posibil să fi fost necesară pentru doar șapte elevi implicați în caz și districtele lor școlare.“
Mandatele de obligativitate a măștii din Texas au fost blocate în instanță de ceva timp deja și au ajuns astfel pe prima pagină a ziarelor.
În mai, guvernatorul Abbott a semnat un ordin executiv care menționa că „Texas Education Agency își va revizui recomandările astfel încât, începând cu ora 23:59, 4 iunie 2021, niciunui elev, profesor, părinte sau altui membru al personalului sau vizitator nu i se va putea impune să poarte mască.“
Curtea de Apel a Circuitului 5 a emis recent și o suspendare în favoarea procurorilor generali de stat care au intentat proces luna trecută pentru a pune capăt mandatului de vaccinare impus de președintele Joe Biden angajatorilor privați. Texas a fost unul dintre statele implicate în proces, alături de Carolina de Sud, Louisiana, Mississippi și Utah.

Romanian Global News

Read Previous

Cernăuți: Invitație la Salonul Internațional de Carte Românească

Read Next

Omicron – Pretextul perfect pentru Dictatură. Tiranii intră în criză de timp