Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Situație de insurecție armată în Kazahstan! Rusia intervine militar. Circa 40.000 de români în pericol. Ce face guvernul României pentru ei?

Organizaţia Tratatului pentru Securitatea Colectivă, o alianţă militară condusă de Rusia, a decis trimiterea de forţe de menţinere a păcii în Kazahstan, în contextul insurecției armate cu puternice accente antiruse, transmite Romanian Global News.

Preşedintele Kazahstanului, Kassym-Jomart Tokayev, a cerut miercuri seară intervenţia Organizaţiei Tratatului pentru Securitatea Colectivă pe fondul escaladării violenţelor.
Șeful statului a declarat că ”bandele de teroriști” au fost instruite peste hotare, calificând protestele drept ”acte de agresiune externă”.
Consiliul de Securitate ONU și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu situația din Kazahstan.
Preşedintele în exerciţiu al organizaţiei, premierul armean Nikol Paşinian, a anunţat în cursul nopţii, potrivit BBC, că alianţa militară va trimite trupe de menţinere a păcii în Kazahstan, pentru o misiune „cu durată limitată”.
Din Organizaţia Tratatului pentru Securitatea Colectivă fac parte Rusia, Armenia, Belarus, Kazahstan, Kîrgîzstan şi Tadjikistan. Nu este clar când va începe misiunea de stabilizare a Kazahstanului şi nici câţi militari vor fi mobilizaţi.
În două orașe importante – Aktob și Arytau – structurile de forță (armată și poliție) au pactizat cu protestatarii.
Protestatarii din Kazahstan au o lista precisă cu revendicările pe care le cer autorităților. Ei cer, în primul rând, eliberarea deținuților politici, dar și recunoașterea anilor de stăpânire sovietică.

  1. „Eliberarea imediată a tuturor deținuților politici
  2. Demisia completă și demisia Președintelui, Președintelui Consiliului de Securitate al Republicii Kazahstan, Guvernului și Parlamentului.
  3. Reforme politice: Crearea Guvernului provizoriu din cetățeni autoritari și publici – participanți la rezistența din Kazahstan Desfășurarea de alegeri libere de către forțele Parteneriatului estic.
  4. Principala condiție pentru reformele politice este aderarea strictă la valorile democrației și respectarea drepturilor omului, recunoașterea anilor de stăpânire sovietică ca o crimă împotriva popoarelor imperiului post-sovietic, condamnarea agresiunii militare împotriva Ucraina și anexarea Crimeei, secesiunea de CSI, EAEU și alte alianțe cu Federația Rusă.”

Potrivit unor informații obținute de agenția Nexta, un grup de forțe speciale al Direcției Principale a Statului Major al Federației Ruse ar fi sosit în Kazahstan pentru a ridica câteva zeci de lideri și familiile acestora.
Se mai menționează și sosirea consultanților FSB pentru a înăbuși protestele.

Ce se întâmplă cu românii din Kazahstan?

Românii sunt unul dintre grupurile etnice prezente în Kazahstan, în mare majoritate urmași ai românilor deportați de autoritățile sovietice din Basarabia, Bucovina de Nord și Ținutul Herța. Conform Preşedintelui Societăţii Culturale a Românilor din Karaganda, Nicolae Plushkis în Kazahstan se află oficial în jur de 40.000 de mii de români. Oficial sunt 21.000 de romani, neoficial sunt peste 40.000 de mii. De ce? Pentru ca daca are o fiica, s-a casatorit, a facut copii, copiii au fost trecuti dupa nationalitatea tatalui. Deja devine ori rus, ori neamt, ori kazah…
Aceștia locuiesc în Astana, Karaganda, Pavlodar sau Almatî, importante oraşe din Kazahstan.

Dacă situația din Kazahstan degenerează într-un război civil cu implicarea militară a Rusiei, acești români vor fi în pericol. Ce face România în acest moment? Ce va face atunci? Greu de spus. În timpul războiului din estul Ucrainei, Polonia a desfășurat o operațiune de extracție a polonezilor care locuiau în regiune. Zeci de autocare au transportat pe acei polonezi din zona de conflict în locații din Polonia.

Romanian Global News

Read Previous

Eduard Filip PALAGHIA pe Luju.ro: Cand conditiile istorice sunt “coapte”

Read Next

Ministerul Familiei sau subminării Familiei? Evlavioasa Gabriela Firea a înființat o linie telefonică unde copiii pot să-și reclame părinții. Cand va înființa Firea serviciul Bernevernet, modelul nazist din Norvegia de distrugere a familiilor?