Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Preoți catolici și evrei ortodocși dau în judecată guvernatorul statului New York pentru încălcarea drepturilor civile

Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo, Procurorul său General Letitia James și primarul orașului New York, Bill de Blasio, sunt dați în judecată de doi preoți catolici din statul New York și de un trio de evrei ortodocși din Brooklyn pentru încălcarea drepturilor civile prin ordinele executive prejudiciabile ale acestora și pentru aplicarea selective, transmite Tribuna.us, preluat de Romanian Global News.
Procesul federal, înregistrat pe 10 iunie 2020, la Curtea de District a Statelor Unite pentru Districtul de Nord din New York, acuză guvernatorul, procurorul general și primarul pentru încălcarea drepturilor reclamanților la exercitarea liberă a religiei, libertatea de exprimare, adunarea și asocierea expresivă și dreptul la un proces echitabil, în conformitate cu Primul și Amendamentul 14 din Constituția Statelor Unite ale Americii.
Guv. Cuomo este, de asemenea, acuzat că a acționat împotriva legii statului New York și a Constituției statului New York. Judecătorul Gary L. Sharpe a ordonat inculpaților să depună un răspuns până la 15 iunie 2020.
Avocatul special al Thomas More Society Christopher Ferrara a explicat punctele cheie ale procesului:
„Aceste ordine, atât în starea de izolare de urgență, cât și în declarațiile privind planul de redeschidere, discriminează în mod clar lăcașurile de închinare. Sunt bazate și elaborate ilegal pe pseudo-științe și arbitrar. Guvernatorul și agenții săi, împreună cu primarul orașului New York, au acționat cu favoritism și politic împotriva oamenilor de credință”.
Ferrara continuă și menționează că pe lângă caracterul neconstituțional și discriminatoriu al ordinelor Guv. Cuomo și aplicarea lor de către Procurorul General James și primarul Blasio, „așa numită știință” este irațională.
„De ce este o adunare de cult considerată mai periculoasă decât un protest în masă, plin de oameni care țipă, lipiți unul de altul?”
Această întrebare evidențiază că reclamanții sunt tratați în mod extraordinar cu un dublu standard de către Cuomo și Blasio. În perioada în care serviciile religioase au fost interzise sau restricționate, protestele în masă au fost trecute cu vederea.
Pe 4 iunie, Blasio, fără a purta masca pe care o cere de la alții, a participat și s-a adresat unei adunări politice la Cadman Plaza din New York. Nici limita de 10 persoane, nici distanța socială pe care el și Cuomo le-au prescris pentru „adunări neesențiale”nu au fost observate la miting.
Câteva zile mai târziu, în Williamsburg, New York, un mic grup de evrei a fost dat afară dintr-un parc de un ofițer de poliție care a aplicat limita de 10 persoane impusă de Cuomo și de Blasio pentru „adunările neesențiale”.
La sfârșitul lunii aprilie, de Blasio a amenințat comunitatea evreiască cu arestări și acțiuni penale pentru întâlniri religioase „ilegale” și a venit personal să se asigure că poliția din New York va dispersa participanții la un eveniment funerar al evreilor.
„Este timpul să punem capăt experimentului monarhic din New York”, a spus Ferrara. „Cerem instanței să pună capăt acestor ordine executive neconstituționale și aplicării lor prejudiciabile”.
Plângerea detaliază multe abuzuri inclusiv:
▪ Într-un abuz de putere fără precedent, inculpații au exploatat pandemia COVID-19 pentru a crea, în ultimele trei luni, o adevărată dictatură prin intermediul unui web complex al ordinelor executive ale inculpatului Cuomo.
▪ Prin aceste ordine executive, inculpații au impus și aplicat selectiv „distanțarea socială” sub un „blocaj” practic tuturor aspectelor vieții sociale, politice, religioase și economice ale celor 8.3 milioane de rezidenți din New York, sub pretextul „sănătății publice”, dar cu numeroase excepții pe care acești inculpați le-au considerat admisibile în conformitate cu propria rațiune, inclusiv demonstrații în masă cu mii de persoane pe care le-au aprobat.
▪ Pârâții Cuomo, James și de Blasio au pus în aplicare „blocajul” lui Cuomo prin amenințarea cu urmăriri penale și puneri sub acuzare, inclusiv amenzi de 1000 de dolari pentru infracțiunea nouă creată de încălcare a „Protocolului de distanțare socială” a lui Cuomo.
▪ Documentul oficial de măsuri în constantă schimbare pentru interpretarea și aplicarea ordinelor executive ale lui Cuomo și „Protocolul de distanțare socială” au interzis în mod special „adunarea pentru serviciile religioase în casele de cult” și „grupurile de congreganți pentru slujbă sau ceremonii religioase”, astfel singularizând exercitarea liberă a religiei pentru o reglementare strictă în conformitate cu „Protocolul de distanțare socială”.
▪ Această interdicție explicită a „închinării” a fost urmată de o interdicție mai strictă a „adunărilor neesențiale” cu mai mult de 10 persoane care încă se aplică arbitrat în New York.
▪ Limita de 10 persoane a „întrunirilor neesențiale” a redus serviciile religioase la care participă reclamanții sau desfășurarea evenimentelor congregațiilor.
▪ Cu toate acestea, pe 5 iunie, inculpatul Cuomo a anunțat că și-a „relaxat” „Protocolul de distanțare socială” pentru a „permite” adunări religioase la 25% din capacitatea lăcașurilor de cult din unele regiuni, reglementând astfel în mod specific religia – și nu numai religia – din nou.
Thomas More Society este o firmă de avocatură de interes public, nonprofit, dedicată restabilirii respectării legilor pentru viață, familie și libertate religioasă. Cu sediul în Chicago, Thomas More Society apără și încurajează sprijinul pentru aceste cauze, oferind servicii judiciare pro-bono de înaltă calitate în instanțele locale și până la Curtea Supremă a Statelor Unite.

Romanian Global News

Read Previous

Rareș Bogdan: cei care au luat decizia ca restaurantele să rămână închise sunt Arafat, Streinu Cercel, Rafila și Musta. Eu ma bucur ca macar s-au deschis bisericile

Read Next

Av Peter Costea: Aprecieri pentru Bisericile Române din Chicago