Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 7, 2021

Scandal uriaș! AP: ONU, obligată să admită că vaccinul antipolio finanțat de Bill Gates a masacrat Africa

Ar trebui să fie unul dintre cele mai mari scandaluri în sănătatea publică, dar este trecut sub tăcere din cauza personajelor și organizațiilor implicate. În premieră, Organizația Națiunilor Unite a fost obligată să admită că o inițiativă internațională majoră de vaccinare a provocat, de fapt, izbucnirea bolii pe care trebuia să o elimine, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

În timp ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va continua să se laude cu așa zisa „eradicare a poliomielitei” cu ajutorul vaccinurilor, situația stă complet altfel. Campania pe care o duce de zeci de ani, de eradicare a poliomielitei, ucide acum zeci de tineri nevinovați care trăiesc în țările sărace.

Iar oficialii din domeniul sănătății încep să recunoască faptul că planul lor de a opri poliomielita „sălbatică” a avut efecte nedorite, copiii rămânând paralizați de o tulpină mortală a agentului patogen derivat dintr-un vaccin viu.

Această ultimă pandemie a izbucnit în Ciad și Sudan, iar vinovatul a fost identificat: un virus poliomielitic derivat din vaccinul oral de tip 2. Funcționarii se tem că această nouă tulpină periculoasă ar putea trece continentele în curând, provocând în continuare focare mortale în întreaga lume.

Acest dezastru Big Pharma nu este nou. După ce au cheltuit aproximativ 16 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani pentru eradicarea poliomielitei, organismele internaționale de sănătate au reintrodus „accidental” boala în Pakistan, Afganistan și, de asemenea, în Iran, întrucât regiunea Asiei Centrale a fost lovită de o tulpină virulentă de poliomielită generată de compania farmaceutică care distribuia aici vaccinuri.

De asemenea, în 2019, guvernul Etiopiei a ordonat distrugerea a 57.000 de flacoane de vaccin oral anti poliomielită, de tip 2 (mOPV2), în urma unui focar similar de poliomielită indus de vaccin.

Vaccinul împotriva poliomielitei este livrat populației africane de Global Polio Eradication Initiative (GPEI), un consorțiu care este susținut și finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.

În prezent, primul vaccin experimental COVID-19 este testat pe populația africană prin GAVI Vaccine Alliance, o altă organizație finanțată de Fundația Gates. O sesiune de testări va avea loc în Africa de Sud, fiind condusă de Universitatea Witwatersrand din Johannesburg – o altă instituție finanțată de Gates.

Această informație ar trebui să determine mass-media și susținătorii sănătății să pună întrebări serioase cu privire la eficacitatea și siguranța vaccinului „miracol” COVID, scria AP la începutul lunii. Agenția nota:

„Organizația Mondială a Sănătății susține că un nou focar de poliomielită în Sudan este legat de o epidemie care apăruse deja în Ciad – la o săptămână după ce agenția de sănătate a ONU declara continentul african liber de virusul poliomielitei sălbatice.

Într-o declarație din această săptămână, OMS anunța că doi copii din Sudan – unul din statul Darfur de Sud și celălalt din statul Gedarif, aproape de granița cu Etiopia și Eritreea – au paralizat, în martie și aprilie. Ambii fuseseră vaccinați împotriva poliomielitei. OMS a declarat că investigațiile inițiale privind focarul arată că cazurile sunt legate de un focar în curs de desfășurare derivat din vaccin în Ciad, care a fost detectat pentru prima dată anul trecut și se extinde acum în Ciad și Camerun.

„Există o circulație locală în Sudan și o transmitere continuă a transmiterii cu Ciad”, a spus agenția ONU, adăugând că secvențierea genetică a confirmat numeroase tulpini ale virusului în Sudan din Ciad.

OMS a declarat că a găsit 11 cazuri suplimentare de poliomielită derivate din vaccin în Sudan și că virusul a fost identificat și în probele de mediu. Există, de obicei, multe alte cazuri neraportate pentru fiecare pacient confirmat cu poliomielită. Boala extrem de infecțioasă se poate răspândi rapid în apa contaminată și cel mai adesea lovește copiii sub 5 ani. În cazuri rare, virusul poliomielitic viu din vaccinul oral poate suferi mutații într-o formă capabilă să provoace noi focare”.

Romanian Global News

Read Previous

DE DR. VASILE ASTĂRĂSTOAE : Pandemia și teoriile conspirației

Read Next

Cetățenii români din străinătate și Basarabia vor putea vota în două zile