Atacul internaționaliștilor extremiști împotriva AUR, găzduite de U.M.-uri din presă primește replici dure pe rețelele de socializare, de la români!

Sub titlul „SOROSISTII, ATAC LA AUR. CER IZOLAREA LUI”, Viorel Patrana comentează pe Facebook, preluat de Romanian Global News.

Zeci de personalități ale societății civile au semnat o scrisoare deschisă adresată liderilor Coaliției PNL, USR-PLUS și UDMR, în care le cer acestora să facă un „cordon sanitar” în jurul AUR și să întrerupă orice dialog cu formațiunea. Acesta ar trebui, spun semnatarii, să se rezume la interpelări. De asemenea, semnatarii se declară „îngrijorați cu privire la deschiderea către dialog” arătată în cazul AUR de membri marcanți ai Coaliției. Acestia fac referire la ministrii Educației, Jutiției și Sănătății.

Pe lista semnatarilor scrisorii deschise sunt arhicunoscuții sorosisti, neomarxiști, Cristian Pârvulescu, Andrei Cornea, Smaranda Enache, Andrei Țăranu, Rodica Culcer, Claudiu Crăciun sau Mădălin Hodor.

„Noi, semnatarii acestei scrisori, intelectuali publici, militanți pentru drepturile omului, oameni din societatea civilă, apărători ai valorilor euroatlantice, ne exprimăm îngrijorarea cu privire la deschiderea către dialog arătată de membri marcanți ai partidelor din coaliția de guvernare către conducerea unui partid recent intrat în Parlamentul României, AUR.

Partidul AUR este o formațiune politică ce s-a dovedit a fi, în scurta sa existență pe scena publică românească, purtătoarea unui conglomerat ideologic nociv, de factură extremistă. Un partid radical-populist, vehiculând teme fundamentaliste și naționaliste, cu revizitarea teoriilor conspiraționiste, anti-globaliste și anti-individualiste, și cu personaje care răspândesc idei ale extremei drepte…”

Marș, ticăloșilor! Vă e frică tare, se vede, că AUR este un partid slobod, insubordonat cercurilor oculte precum partidele enumerate de voi. Da, AUR este un pericol tocmai fiindcă nu poate fi controlat. Ce să le faci? Politică n-au făcut, afaceri n-au făcut, să-i iei cu DNA-ul. Frica voastră cea mare este generată de ceea ce va putea să facă în parlament și în țara asta. Să demaște, de la tribuna parlamentului, toate porcăriile făcute de partidele pe care le susțineți. Și toate inițiativele neomarxiste pe care aveți de gând să le promovați. S-a găsit acum ac de cojocul vostru. Nemulțumirea tot mai mare a românilor va fi canalizată. De asta vă temeți voi, „corecților politic”.

Democrații lui pește prăjit, așa înțelegeți voi democrația? Cereți stoparea dialogului între partide alese prin vot popular? A intrat AUR prin efracție în parlament? De ce e extremist, fiindcă e suveranist? Au îndemnat Simion, Târziu, Lavric și Șoșoacă la violență? La nesupunere civică? Sau au cerut respectarea libertăților individuale? Tocmai voi sunteți extremiști nesimțiți, beneficiari de granturi Soros, fiindcă instigați. Vorbiți de valori euroatlantice? Care sunt? Promovarea lgbtq, a familiilor homosexuale, dictatura minorităților… Astea au creat măreția Occidentului? Sau alea care vă put vouă, cele iudeo-creștine?

Auzi, se declară „îngrijorați cu privirea la deschiderea spre dialog…” V-a luat diavolul mințile înseamnă, să credeți că deschiderea la dialog este nocivă. Dar nu v-am auzit să le cereți actualelor partide guvernamentale să treacă urgent la înfăptuirea justiției sociale. Să se anuleze pensiile speciale, privilegiile celor care au salarii de mii și mii de EUR, cercetarea achizitiilor frauduloase din timpul pandemiei. Astea nu vă oripilează, ci deschiderea la dialog. N-aveti nicio rușine față de poporul ăsta. Umblați tot cu manipulări ordinare. Păi poporul s-a săturat, nu-l mai prostiți cu slogane de la SNSPA sau GDS.”

[03.02, 18:24] Dragos Moldoveanu Cons Caludiu: „Andrei Cornea, Mădălin Hodor și alții intelectuali de stânga au făcut o scrisoare cu privire la „deschiderea către dialog” arătată de miniștrii Educației, Justiției și Sănătății către conducerea parlamentarii AUR și solicită ca „dialogul cu AUR să înceteze imediat”. Adică un fel de democrație nouă în care doar anumiți cetățeni au voie să fie reprezentați. Dacă ai votat AUR, deputatul din județul tău ar trebui să aibă încuiată ușa Ministerului Educației sau ar trebui să ajungă maxim până în parcarea Ministerului Sănătății, probabil. Interesantă democrație!”
[
Un alt român, Eduard Dumitrache, comentează pe Facebook sub titlul: „Societatea în civil care semnează”

“Azi, societatea în civil a mai semnat o hârtie, anunță organele de propagandă anti-românești. O scrisorică de boicotare a partidului #AUR, adresată liderilor coaliției de guvernare. Au semnat în orb, la ordin, cum sunt obișnuiți, marea majoritate fiind securiști și comuniști sub acoperire. Iată un exemplu:

William Totok William

„Thomas” Totok, omul care o spiona pe laureata Nobel Herta Muller. în baza Notei de Constatare nr. S/DI/I/3706 a CNSAS, rezultă că „TOTOK William este titular al dosarului fond rețea nr. R 285953 (cota CNSAS). Domnia sa a fost recrutat la data de 08.03.1974 pentru «acoperirea informativă a anului I Filologie și în special a secției germană-română din cadrul Universității Timișoara, cât și a cenaclului literar Adam Müller-Guttenbrunn unde avem semnalări privind intenția unor membri de a strecura idei străine de ideologia noastră». A semnat Angajament având numele conspirativ «Thomas».

După protestul anti-guvernamental organizat de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR în weekend în fața clădirii care găzduiește Ministerul Sanatatii și la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, cozile de topor au intrat în vrie precum democrații după Marea Adunare pro-Trump a americanilor patrioți de pe 06 ianuarie din Washington DC și doresc să blocheze singurul partid pro-românesc din Parlamentul României.

Dar cu fiecare atac la adresa AUR, susținerea românilor patrioți pentru tânărul partid crește.”

Romanian Global News

Read Previous

Titus Corlățean: se produce contaminarea cu NEOMARXISM a întregii coaliții de guvernare

Read Next

Este Ministerul Educației instrumentul extremiștilor globaliști prin care se vrea distrugerea identității naționale românești?