Seviciile secrete din Ucraina încep vânătoarea celor cu dublă cetățenie. Mii de români în pericol! Ce face Bucureștiul?

Foto: Oleksandr Danilov

Consiliul de Securitate Națională și Apărare a însărcinat guvernul de la Kiev să elaboreze, în termen de două luni, un proiect de lege privind identificarea ucrainenilor cu dublă cetățenie, scrie BucPress, preluat de Romanian Global News.

Astfel, după cum a declarat secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare, Oleksandr Danilov s-a decis ca în termen de 2 luni Cabinetul de Miniștri să propună un proiect de lege care „să ne permită să înțelegem clar cine are dublă cetățenie”.
Danilov a explicat că noua lege ar trebui să creeze instrumente de control pentru identificarea ucrainenilor ce au cetățenia altor state.

Secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare amenință direct!

„Aș sfătui toată lumea să se dezică de o altă cetățenie în viitorul apropiat, pentru a nu se expune unor riscuri”, a spus Danilov.
Secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare a menționat că, deși Ucraina se îndreaptă spre țările civilizate în care este permisă cetățenia dublă, ea încă nu-și poate permite acest lucru, deoarece Rusia vecină folosește acest mecanism împotriva Ucrainei. Situația este de așa natură, încât persoanele cu cetățenie rusă se află în cele mai înalte poziții de stat din Ucraina.
Printre cei vizați și care vor fi vânați de serviciile de securitate ucrainiană sunt și mii de români care și-au redobândit cetățenia română. Reamintim că cei jumătate de milion de români din Ucraina, împreună cu teritoriul pe care locuiesc, au rămas în componența teritoriului sovietic și mai apoi ucrainian ca urmare a consecințelor pactului criminal Ribentropp-Molotov.

Romanian Global News

Read Previous

George Simion: Guvernul să reia imediat programul de burse acordate elevilor români lăsați pradă politicilor de etnocid ale statului ucrainean

Read Next

AUR condamnă ticăloșia guvernului față de credincioșii români creștini de pretutindeni!