Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 7, 2021

Noua mișcare pentru „drepturile sexuale” ale copiilor la ONU, un nou atac la valorile fundamentale ale creștinilor!

La finalul anului 2020, Human Rights Watch, o organizație non-guvernamentală internațională care face cercetare în domeniul drepturilor omului și cu sediul la New York, a depus un raport la Biroul Raportorului Special pentru Dreptul la Viață Privată, Prof. Joseph Cannataci, în care exprimă îngrijorarea cu privire la „drepturile la intimitate ale copiilor și probleme legate de independența și autonomia lor”, analizează The Post Millennial citat de Tribuna US, preluat de Romanian Global News.

Această propunere, dacă este acceptată, ar abilita copiii să ignore complet autoritatea părinților, ceea ce reprezintă o situație periculoasă pentru orice copil.

Raportul „se concentrează pe importanța vieții private a copiilor cu privire la sănătatea și drepturile lor sexuale și reproductive, bunăstarea fizică și emoțională la școală, siguranța în mediul online și protecția informațiilor lor online”.

Human Rights Watch solicită ca minorii să aibă „acces la informații și servicii private și nediscriminatorii în materie de sănătate reproductivă și sexuală, disponibile atât online, cât și offline, inclusiv … servicii de avort în condiții de siguranță”.
Recomandă, de asemenea, guvernelor să se asigure că aceștia, copiii, „au acces la consiliere și asistență medicală confidențială fără consimțământul părinților, inclusiv pentru servicii de sănătate reproductivă”, precum și „acces confidențial al adolescentelor la avorturi legale”.
Citește și Biroul ONU pentru Drepturile Omului pregătește lista neagră globală a „grupurilor de ură” împotriva LGBT
Dacă este implementată, această solicitare va permite copiilor să aibă dreptul legal de a ignora consimțământul părinților pentru a accesa în confidențialitate absolută următoarele: avorturi, tratament hormonal transgender / blocanți de pubertate, drepturi complete de confidențialitate la accesarea de informații online și offline despre orice subiect și orice material (în sălile de clasă, școli, cabinete medicale, activități extrașcolare etc.), accesul la informații explicite conținute în Educația Sexuală Cuprinzătoare. De asemenea, ar permite băieților să folosească băile și vestiarele fetelor, precum și servicii medicale fără consimțământul și acordul părinților. Clasifică, de asemenea, avortul ca „drept al copilului”.

Principala preocupare este că această propunere solicită instituțiilor să ajute copiii să ignore și să ocolească părinții în implementarea legală a „drepturilor de autodeterminare” ale copiilor, fără supravegherea tutorelui sau a părintelui.
În locul părinților, care au un cuvânt de spus cu privire la bunăstarea copiilor, această măsură ar încuraja copiii să creadă că statul este arbitrul final al intereselor lor superioare. Creează o schismă între părinți și copii.
Instituțiile care promovează și pledează pentru astfel de idealuri nu numai că vor să-i învețe pe copii că părinții lor nu au cel mai bun interes pentru ei, ci faptul că statul este autoritatea supremă și nu cei care îi nasc și îi cresc, asigurându-le totul.

Dar de ce se insistă pe promovarea autonomiei copiilor sub masca drepturilor de autodeterminare?
În primul rând, acesta ar fi un factor important pentru cei care oferă astfel de „servicii” precum avortul, chirurgia plastică și tratamentele hormonale.
În al doilea rând, acest lucru ar facilita luarea în discuție și apoi instalarea drepturilor absolute de autodeterminare ale copiilor, cum ar fi dreptul la vot, sexul consensual pentru minori și, prin urmare, exploatarea mentală, fizică și emoțională a copiilor la nivel global.

Când statul solicită scăderea vârstei de vot alături de instituțiile care promovează radical materiale precum Educația Sexuală Cuprinzătoare, statul devine mult mai capabil să-și promoveze propria agendă. Copiii sunt ușor de îndoctrinat și, în timp ce Human Rights Watch crede că aceștia au capacitatea mentală de a-și determina dorințele pentru o intervenție chirurgicală majoră și invazivă, care schimbă vieți, copiii nu o au. Creierul copiilor nu este pe deplin dezvoltat, diferența dintre minori și adulți nu este arbitrară.

„Drepturile sexuale” sunt calul troian al mișcării de sexualizare a societății și nu mai este vorba de „eliberarea” femeilor de sub controlul patriarhatului sau de „eliberarea” bărbaților de constrângerile masculinității lor. În schimb, se reutilizează extinderea acelorași drepturi pe care le au adulții la copiii noștri, cel mai adesea prin intermediul școlilor.

Din fericire, de fiecare dată când țările progresiste propun „drepturi sexuale” în timpul negocierilor ONU, acestea sunt respinse, indiferent de modul în care socialiștii le maschează – cea mai comună terminologie utilizată este „sănătatea și drepturile sexuale și reproductive”.

Este important de menționat că nu a existat niciodată un consens internațional cu privire la definiția „drepturilor sexuale” și că ori de câte ori o definiție este solicitată de către un stat membru în negocierile ONU, singurul răspuns dat este că nu există o definiție.
O tactică obișnuită a stângii, a socialiștilor – „dacă o repeți, dacă o spui mai tare, dacă este singurul tău punct de discuție, oamenii o vor crede în totalitate” – este constant angajată în cadrul ONU, atât în negocieri, cât și în publicațiile organismelor ONU.
Dar cei din cadrul ONU care știu și înțeleg mai bine că atunci când o serie de indivizi și organizații radicale nu reușesc să pună în aplicare una dintre tactici, încearcă întotdeauna să găsească un alt mod de a o strecura pe sub ușă. Când statele membre ONU de stânga nu reușesc să-și pună în aplicare agendele prin documentele ONU, aliații lor din societatea civilă intervin cu bucurie să facă presiuni. De aceea, această propunere a Human Rights Watch este atât de previzibilă.

Deși statele membre ONU nu au ajuns niciodată la un consens cu privire la definiția „drepturilor sexuale”, diferite agenții ONU, inclusiv ONG-urile acreditate și OMS, UNFPA, UNICEF și ECOSOC au adoptat și promovează propria lor definiție a „drepturilor sexuale”.

Astfel de definiții sunt periculoase, având ramificații dezastruoase în lumea reală dacă ar fi permise în orice document ONU, deoarece aceste adăugiri ar fi adoptate de multe guverne din întreaga lume.
Human Rights Watch face ceea ce fac ONU și multe alte organizații prezente la ONU: pentru a-și promova agenda și a ocoli procedura ONU, ele repetă jumătate de adevăr până când populația îl adoptă drept adevăr și apoi îl promovează ca adevăr deplin.
Prin încercarea de a ocoli procedurile ONU, care și așa nu poartă un caracter legal obligatoriu, Human Rights Watch insistă pentru a-și promova agenda sexualizării copiilor noștri.

Romanian Global News

Read Previous

Spațiul mărțișorului, spațiu al etnogenezei românilor! Primăvară frumoasă românilor de pretutindeni!

Read Next

IPS Teodosie: Am proclamat și am repetat acest cuvânt: bisericile nu se vor mai închide și nu trebuie să se închidă! Este dreptul nostru și al credincioșilor”