Trump: Să nu lăsăm America să devină Uniunea Statelor Socialiste ale Americii

Să nu lăsăm America să devină Uniunea Statelor Socialiste ale Americii, a spus Donald Trump ieri la conferința conservatorilor americani CPAC 2021, desfășurată în Orlando, Florida. Intervenția președintelui ales al SUA a fost mult așteptată de către cei 75.000.000 de susținători care l-au votat la alegerile din 3 noiembrie 2020, transmite Romanian Global News.

(VIDEO AICI).

Trump a dat de înțeles că ar putea candida în 2024 din partea Partidului Republican pentru „a învinge și a treia oară” democrații, scrie www.activenews.ro.

Președintele deposedat de mandatul său de către agenții Marii Resetări a criticat Curtea Supremă, care a refuzat să accepte plângerile venite din peste 20 de state ale SUA. „Judecătorii nu au avut curaj”, a spus Trump, la fel cum a declarat și despre Mike Pence, fostul său vicepreședinte, în ziua capcanei de la Capitoliu, din 6 ianuarie 2021, când în loc să fie audiate și analizate în Congres toate sutele de cazuri de fraudă lumea s-a ales cu o diversiunea ieftină dar cauzatoare de schimbări dramatice la nivel național și, implicit, mondial.

Romanian Global News

Read Previous

AUR refuză paşaportul de vaccinare european: „Este discriminatoriu și urmărește restrângerea drepturilor și libertăților”

Read Next

Pe modelul ANTIFA, mișcarea dementă din SUA, neo-marxistul Radu Mihaiu, primar USR-PLUS în sectorul 2, vrea dârâmarea statuii lui Mircea Vulcănescu