Sociologii anunță că AUR a devenit al treilea partid în intențiile de vot

Remus Ştefureac, directorul INSCOP a scris miercuri pe contul său de socializare că AUR, a urcat pe locul 3 în preferințele românilor, transmite Romanian Global News.

„Ori vom avea guvern minoritar, ori vom avea alt prim-ministru, ori USR-PLUS îşi va pune cenușă în cap și va retrage retragerea sprijinului politic premierului Cîțu dacă vrea să guverneze în România. Din păcate, avem o criză politică în plină pandemie. P.S. Deja, AUR este al treilea partid din Romania în ceea ce privește intenția de vot”, scrie Remus Ştefureac.

Un alt sociolog, Vladimir Ionaş, de la AVANGARDE, consideră că PNL ar trebui să-l susțină în continuare pe actualul prim-ministru.

„În plină pandemie, când nu mai avem locuri la ATI, avem o situație incredibilă:
– În acest moment USR trebuie să meargă până la capăt cu schimbarea lui Cîțu, inclusiv sa iasă de la guvernare. Dacă face un pas în spate şi renunță la schimbarea Premierului înseamnă o înfrângere a lui Dan Barna în faţa lui Dacian Cioloş şi o înfrângere a alianței în faţa propriului electorat.
– PNL nu poate renunța la acest Premier. Ar fi a doua oară când partenerii din coaliție le schimbă Primul Ministru.
– AUR e al treilea partid, deja, în sondaje.

Continuați așa!”, a scris Vladimir Ionaș pe Facebook.

Romanian Global News

Read Previous

Claudiu Târziu în România Liberă: Unirea cu Basarabia ar fi bună și pentru Rusia. Reîntregirea României cu Basarabia, care este un stat asistat de Romănia, implică un efort național de sprijinire

Read Next

O nouă trădare! Kievul calcă în picioare identitatea a jumătate de milion de români, iar parlamentari ai Parlamentul României vor să voteze un acord militar cu Ucraina!