Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 26, 2021

Spar-Hanghelul Iohannis trimite românii la cules de sparaghel în Germania

Foto: 60m.ro

Herr Präsident Klaus Werner Johannis a uitat total în slujba cărui stat a fost ales și ne umilește zilnic prin acțiunile și aroganța sa nemărginită. Cu ajutorul unui guvern aflat în metastază, plin de incompetenți și neaveniți, se execută planul de transformare a României în colonie, spre bucuria Germaniei, transmite www.60m.ro, preluat de Romanian Global News.

Ministerul Muncii a intrat în acest tăvălug al deznaționalizării României prin prisma ordinelor venite de la Cotroceni către o doamnă numită Turcan Raluca ce posedă deosebite calități: vocea și talentul, cum a spus un clasic în viață Dragnea Liviu Nicolae.
Klaus Iohannis continuă înțelegerea de anul trecut cu statul german și trimite forța de muncă peste granițe, în detrimentul economiei locale. Românii sunt trimiși să culeagă sparaghel pe plantațiile nemților în timp ce agricultura noastră este pusă la pământ. Agricultorii români nu se pot dezvolta din cauza investitorilor nemți, francezi, olandezi, austrieci, danezi, turci și alte neamuri cotropitoare ce au pus stăpânire pe pământurile țării cu ajutorul clasei politice trădătoare de neam și țară.
Acești invadatori nu au venit să investească în România, ci să jefuiască poporul român. Mulți au preluat terenurile agricole cu acte false și pe prețuri derizorii, iar anual declară pierderi pentru a nu plăti taxe și impozite statului român. Mai grav este că au întelegeri cu cei de la APIA și jefuiesc bugetul subvenționat de Uniunea Europeană. Țăranul român este lăsat să lucreze pământul cu utilaje vechi, fără acces la fonduri europene, în timp ce invadatorii primesc ajutoare de sute de milioane de euro anual pe suferința poporului român.
Liberala venetică, Turcan Raluca, adusă de la Botoșani la Sibiu de Iohannis execută ordinele
Ministerul Muncii și Protecției Sociale a demarat distribuirea de materiale informative privind munca sezonieră în Germania. Broșurile vor fi împărțite de agențiile județene de ocupare a forței de muncă(AJOFM) și din inspectoratele teritoriale de muncă, precum și în gări, autogări, aeroporturi, cu sprijinul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
,,Scopul acestui demers este de a ne asigura că cetățenii care decid să plece să muncească sezonier în Germania își cunosc drepturile pe care le au și știu cui să se adreseze dacă întâmpină probleme, pentru a evita, în acest fel, situațiile de abuz asupra lucrătorilor români. (…) Încurajăm lucrătorii români ca, în situația în care au probleme la muncă sau cu angajatorul în Germania, să apeleze gratuit linia telefonică de urgență a Mobilității Echitabile. Apelurile se pot face doar de pe teritoriul Germaniei. Consilierii vorbesc limba română, vă răspund la întrebări și vă oferă ajutor. Linia telefonică de urgență gratuită dreptul muncii 0800 0005602, de luni până vineri între orele 09.00-12.00 și 13.00-17.00”, a transmis Ministerul Muncii.
Români, viitorul nostru este în Germania, pentru că țara noastră a intrat sub ocupație. Notele informative de la cei doi consilieri BND ai președintelui Klaus Werner Johannis sunt citite cu grijă și interes. Herr Präsident Klaus Werner Johannis sie müssen gehen.

Romanian Global News

Read Previous

Senatorul AUR Ionuț Neagu reclamă intervenția Ungariei în suveranitatea României

Read Next

Un român a condus „Irish Guards” la ceremonialul funerar al prințului Philip al Marii Britanii